keskiviikko 20. toukokuuta 2009

Pyhän aatto


Tänään oli esimieskoulutukseen kuuluva päivä aiheesta tuottavuus. Sen jälkeen käytiin esittäytymässä johtokunnalle ja sitten pääsi pyhän viettoon. Ulkona on ollut mitä mainioin alkukesän keli, aurinko paistaa ja luonto alkaa olla mukavan vihreä.
Viikkoon on sisältynyt pettymyksiä ja pientä jurppimista. Harmi kun kaikki ei mene suunnitelmien mukaan ja on useita tahoja, joita asia koskettaa ja vielä negatiivisessa mielessä. Pyh, mutta vielä on pieni toivon kipinä, että asia muuttuu positiiviseksi lopputulokseltaan.
Perjantaina on edessä täysi työpäivä, joka sisältää aamun työterveystarkastuksen ja yhden uuden projektin kokoamista. Perjantaina alkaa taas ja jälleen kerran päivystys ihan kyllä omasta halusta. Pieni lisäliksa ei olisi pahitteeksi.
Kiivas juniorin rippipyhän suunnittelu ja toteutuskin on aloitettu. Kutsut juhliin olisi tarkoitus rustata lähipäivinä. Osoitteenmetsästys on aika työlästä puuhaa. Vielä kun saisi juniorilta viimeisen sanan kutsuttavista ja ruokatoiveista. Ja tietenkin se kauhein asia, juhlavaatteiden oston juniorille kun saisi delegoitua jollekin, mutta taitaa olla turha toivo. Mutta onneksi juhliin on vielä aikaa.
PS. Isosiskostani tuli toistamiseen tänään mummu, tällä kertaa pienelle pojalle, ONNEA!2 kommenttia:

isosisko kirjoitti...

Mummu ois se virallinen nimi.

Anne kirjoitti...

Korjattu oikea nimike. Ei vain vanha tahdo muistaa... Kiitos osoitteista!