maanantai 25. toukokuuta 2009

Kohti Tamperetta


Viikonloppu sujahti ohi päivystäen ja saaden jotakin aikaiseksikin. Lauantaina iltapäivällä keli muuttui sateisemmaksi ja päivä sujuikin opiskeluun liittyvää kirjaa lukiessa, ottaessa välillä pienet tirsat ja saunoen. Nukkumaan käytiin hyvissä ajoin ja aamulla herättiin myös hyvissä ajoin. Sunnuntaipäivä meni seuran kauden lopettajaisissa ja siellä myyntipöydän takana. Saatiin painosta uunituoreita fanikaulaliinoja ja niiden markkinoimiseen ja myyntiin keskityttiin ja saatiinkin myytyä ihan mukava määrä. Sitten illalla jatkoin kirjan lukemista ja nyt se urakka on enää muutamaa lukua vaille valmis.
Juniorin rippipyhää varten olen rustannut kutsukortteja ja ne pitäisi saada postiin ensi viikolla. Tänään olin taas ahkerana ja yksi projekti edistyy aikataulussaan kun sain kerättyä siihen tarvittavaa aineistoa ja käytyä sitä läpi.
Huomenna puolilta päivin lähdetään ajelemaan kohti Tamperetta ja siellä olevia Yhdyskuntatekniikan messuja ja omaa alaa käsitteleviä Vesihuolto 2009 päiviä. Vesipäivät eivät tule olemaan pelkällä vesilinjalla oloa vaan vesipäivillä nautitaan oman alan ihmisten seurassa yleensä muutakin kuin vettä. Kaksi päivää kuunnellaan alan luentoja ja illalla sitten fiilistellään ja nautiskellaan ;))


Ei kommentteja: