perjantai 15. toukokuuta 2009

Pönttökö

Nyt on vähän pönttö olo. Huolettaa, että viedäänkö minua kuin pässiä narusta, vaikka ei itsestä täysillä siltä tunnukkaan. Mutta olenko taas liian sinisilmäinen. Aika valju olo, vaikka mitään ei ole oikeesti edes tapahtunut!!! Sekin vielä, että kahdelta suunnalta sataa lunta tupaan ihan varovasti onneksi vain. Mitä teen? Täytynee sillä elämän saralla tehdä inventaario lähiaikoina.

Muuten viikko oli mukavan työn täyteinen ja tunsi pitkästä aikaa saavansa jotain aikaiseksikin. Maanantaina kävin pomon juttusilla erään työntekijän asioista ja jutut kääntyivät myös omiin asioihini ja siinähän tuli hieman avauduttuakin. Toivottavasti jotain parannusta jollakin sektorille on tiedossa. En olisi halunnut avautua mutta kun ei muutakaan voinut kun jutut meni siihen suuntaan. Tiistaina antoisa maakuntamatkailu konsultin kanssa ja sitten ex-ex-työpaikalle meetingin pitoon. Ja kun aukaisee suutaan oikeaan aikaan oikeassa paikassa, edistää se myös työasioita, huomasin tänään. Mukavaa, eikä itse tarvinnut panna tikkua ristiin. Keskiviikkona entisissä työmaisemissa uusien työkavereiden kanssa, eikä sekään hassumpi päivä ollut! Sain vähän inside tietoa nykyisestä työpaikasta ihan tarpeeseen tulevien asioiden käsittelyn kannalta. Torstai olikin toimistopäivä ihan kokonaisuudessaan. Kävin tosin ex-ex-työkaverin kanssa lounastamassa ja päivittämässä yksityiselämän kuulumiset. Perjantaina eli tänään oli opinnäytetyöseminaari, joka oli ihan ihqu ;) Tosi mielenkiintoisia aiheita koko porukalla ja niitä olisi ollut ihan mukava ruotia hieman pitempäänkin. Nyt on sitten tämän kevään lähipäivät pulkassa. Enää yhden aiheen isompi päätöstehtävä johon kuuluu lähdeaineiston lukua ja kirjallinen osuus ja ensimmäinen vuosi olisi siinä, YES, YES, YES! Voisi korkata vaikka puolikurssimaljan.

Seurahommia ollaan puskettu eteenpäin pienen työjuhdan lailla ja muutama konkreettinen asia on jo Kingstonilla ja päätöspöytäkirjoihin kirjattuna. Mahtavaa tehdä tiimityötä kivan, idearikkaan, samoin ajattelevien, eri ikäisten ihmisten kanssa. Ensi kausi tulee olemaan mukava ensi kevään seuran synttäribileiden takia. Mutta sen eteen joudutaan tekemään duuniakin, kuten lähestymään PMMP:n manageria ja muutakin mukavaa.

Minulla on ollut pari viikkoa ihan ihmeellisä paukamia jaloissa ja käsissä. Luulin että joku elukka söi haravointihommissa. Mutta eilen paukamia oli jo kaulullakin ja ne eivät ole mitään pieniä vaan isoja ja kutiavia. Mikä ne on saanut aikaan?????

Huomenna tiedossa diakoniaa junnun kanssa.


Ei kommentteja: