torstai 14. elokuuta 2008

Sataa, sataa ropisee pili, pili pom, pili,pili pom!


Viime viikot ovat menneet sitä rataa, että joka päivä sataa ja oikein kunnolla. Takametsässä alkaa vatut olla siinä vaiheessa että niitä pitäisi kerätä vähintään joka toinen päivä. Mutta sateiden takia metsä on niin märkä ettei sinne tee mieli mennä. Pihaakin pitäisi vähän keretä vielä laittaa ennen kuin urakoitsija tulee. No ehkä viikonloppuna on sellainen poutajakso, että kerkeää jotain touhuamaan. Yhtenä yönä heräsin neljän aikaan aivan armottomaan vesisateeseen, kivaa ;)))
Eilen juniori lähti Kuopioon pelimatkalle jo iltapäivällä. Minä asettauduin pitkästä aikaa TV:n ääreen katsomaan kisoja, mutta heräsin puolentoista tunnin kuluttua nousemaan nukkumaan. Sitten kerkesin taas oikein kunnon uneen, kun karvainen juniori otti vastaan juniorin ja heräydyin siinä sen verran, että unta piti maanitella kirjan avulla.
Tänään on ollut töissä taas jälleen kerran kiire päivä. Mutta päivä on ollut myös "antava" nimittäin tänään sain paperin käteen, jossa lukee mitä minä teen ensi vuonna. Konkreettista ja mielenkiintoista. Kädet syyhyää jo uusille urille. Mutta vielä pitää hoitaa muutama kuukausi entistä virkaa.


Ei kommentteja: