sunnuntai 17. elokuuta 2008

Ahkerana

Tänään olen ahkeroinut ja siirtänyt monta kottikärrillistä kivituhkaa takapihan laatoituksen alustaksi. Tarvitsin myös naapurin isännän apua, kun kärrin pyörästä oli ilmat karannut ja meiltä ei löytynyt sopivaa pumppua. Naapurilla on monipuolisempi tarvikevarasto ja sieltähän löytyi kompura, jolla ei niin sopivalla suuttimelle saatiin kuin saatiinkin kärrin pyörään ilmat. Urakka helpottui suunnattomasti, kun ei ole niin älyttömän raskasta työntää täyttäkään kärrillistä hiekkaa. Nyt toivotaan, että urakoitsija joutaa tällä viikolla hommiin. Ei ollut käynyt puutavaraa isolta kirkolta vaikka lupasi tehdä sen viime viikolla.


Kävin kolmannen kerran keräämässä sellaisen puoli litraa vattuja takametsästä. Karvainen juniori on aina hengessä mukana siinä touhussa. Torstaina kun viimeksi kerättiin, söi alaoksista vattuja kuin vanha tekijä suurimpaan nälkäänsä. Tänään tehtiin samalla puusavottaa eli purraan jotain puun oksaa niin että tikkuja pitää sylkeä suusta.


Sitten katsoin kauhuissani kun kivituhkan päälle ripotteli keltaisia koivun lehtiä. Ei voi olla totta! Syksy on jälleen saapunut....


Ei kommentteja: