perjantai 22. elokuuta 2008

Harmituksen harmitus ja pientä shoppailua

Voi sun juupeli! Juniorin puhelinlasku tuli tänään ja siinähän oli jo odottamani asia näkyvillä. Juniori on omien sanojen mukaan aivan tietämättään avannut jonkun palvelun kännyynsä, josta nyt paukahtaa joka kuukausi palvelumaksu. Ei tiedä itsekään, että mikä palvelu se on, mutta sieltä tulee muutama tekstari kuukaudessa. Juniorin puhelinlaskut ovat olleet tänä asti ihan minimaalisia ja nyt joku palvelumaksu on monta kertaa isompi kuin puhelut kuukaudessa. Soitin asiakaspalveluun ja kun vihdoin saavutin asiakaspalvelijan niin eihän hän osannut auttaa, kun juniori on hätäpäissään poistanut kaikki palvelutekstarit ja pitäisi tietää mistä numerosta tekstarit tulevat. Palvelija sanoi lähettävänsä puhelinerittelyn ja käski etsiä googlesta numerolla palvelun tuottajan sivut ja siellä on sitten sanottu miten palvelun saa lopetettua. Onpa monimutkaista!

Juniorilla on aivan kauhea yskä ihan kuulostaa hinkuyskältä. Viime yö meni valvoessa kun henki ei oikein kulkenut ja yskitti vain. Laitoin illalla ja yöllä kuumaa Findrexiä ja eihän juniorin maha sitä kestänyt vaan sekin tuli yöllä ylös. Sitten toisella yrittämällä keitin vettä ja juniori hengitteli höyryä, joka auttoi aamuun. Mutta itsellä oli vaikeuksia nousta töihin. Saa nähdä miten nukutaan ensi yönä.

Olin iltapäivän isolla kirkolla kokouksessa ja sen jälkeen kävin ostoksilla. Kirjakaupasta kävin ostamassa uuden Lehtolaisen ja Seppälästä T-paidan ja kevyen neuleen. Sitten en voinut jälleen kerran vastustaa Houkutusta. En sentään herkutellut makealla vaan ostin ihan suolaisen hyvän kahvin kanssa, koska en kerennyt tänään edes lounaalle. Kävin myös ostamassa sairastavalle karhupojalle vähän namia, joita ei voi vastustaa ;))
Ei kommentteja: