perjantai 8. elokuuta 2008

080808

Eilen illalla oli mukava samoilla takametsän viidakossa ja kerätä ja syödä kypsyneitä vattuja. Tänään perjantai-iltana vettä on tullut taivaan täydeltä ja oli aivan pakko lähteä karvaisen juniorin kanssa pienellä lenkillä sateiseen iltaan. Sateinen sää väsyttää ja tekee alakuloiseksi. Tänään keskusteltiin töissä, että miten tällaisen kesän jälkeen jaksaa pimeään syksyyn. Kesällä ei ole voinut varastoida ja ladata lämpöä ja valoa pieneen päähänsä ja kroppaansa syksyn pimeyden ja koleuden varalle. Toivottavasti energiaa saa jostain syksyn pimeinä ja pitkinä iltoina, että jaksaa läpi pitkän talven. Töiden alku ja pimeys antoivat aiheen ottaa yli tunnin tirsat television äärellä.

Tänään alkoi myös meillä pitkään ja hartaasti odotetut kesäolympialaiset Kiinassa. Töiden jälkeen katsoin Suomen sisäänmarssin stadionille ja Matti V:n vastaanoton. Iloiset, tulokselliset ja mitalirikkaat kisat alkakoot ja tuottakoot meidän urheiluhullulle töllöttäjälle monta iloista hetkeä. Perjantain ja työviikon lopun kunniaksi palkitsin itseni raparperi-Golden Capilla, metripizzalla ja avomaan kurkulla

sekä pienellä jäätelöllä. Tänään on kyllä vielä pakko syödä jääkaapissa odottavat vatut vaniljajäätelön kera.

Edit: Puoli yhdeksään sain hillittyä haluni ja sitten repesi. Kakkosjälkiruoka maistuu taivaalliselta ;))


Ja sitten pitkäkuono, joka meinaa tunkea kaikkeen ihmisten ja koirien syötävään. Kameran lähettyvillä kuvan ottohetkellä jäätelö, johon katse oli kuin naulittuna. Nyt pidetään jalan juuressa pientä ääntä, ettei mamma vaan unohtaisi osinkoja ;)))

Ei kommentteja: