sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Viikonlopun asukuvat


Laitetaanpa eetteriin viikonlopun asukuvat! Perjantaina heti kotiuduttuani töistä, vetäisin kompressiosäärystimet jalkaan. Torstain porrastreeni kipeytti pohkeet eikä reisiä niin kuin treenin jälkeisen tuntemuksen mukaan luulin. Pohkeet olivat ihan kosketusarat. Säärystimiä pidin koko illan ja vedin ne jalkaan heti lauantaiaamuna herättyäni. Nimittäin lauantain ohjelmassa oli pitkä aamulenkki. Säärystimet olivat myös jaloissa lenkin ajan. Luulen, ettei pitkä juoksulenkki olisi onnistunut ilman kompressiota.


Lauantain pitkän juoksulenkin jälkeen laitoin jalkaan kompressiolegginsit helpottamaan sekä pohkeiden että reisien palautumista lenkin jälkeen. Leggarit olivat jalassa, kun kävin pyöräillen hautausmaalla. Lauantain kirpakka aurinkoinen keli houkutteli vielä pyöräilemään ketunlenkin kautta kotiin.


Sunnuntain kotiasu olikin sitten jo ihan eri luokkaa. Aamun kuntosalipyöräilyn ja uintisession jälkeen pohkeet eivät tuntuneetkaan enää niin kipeiltä, että olisivat tarvinneet kompressiota. Mutta ajattelin antaa pohkeille ihan villaisen lämmön. Oi että tykkään, kun kotiin tultua voi vetäistä villasukat jalkaan ja rentoilla ihan olan takaa :))

2 kommenttia:

ritva kirjoitti...

Kyllä nuo villasukat jo ihan mielellään vetäsee jalkaan,hyvää alkavaa viikkoa:))

Punatulkku kirjoitti...

Kiitos Ritva :)