torstai 11. lokakuuta 2012

Kompressiovermeet

 

Minullakin on kompressiooooo, vaikka muille jakaa. Eilen nimittäin sain odotetun paketin. Paketin minulle oli lähettänyt tämän blogin kirjoittaja. ISO KIITOS! Sain kompressivermeet halvennuksella, kun tilasin ne tämän blogitekstin luettuani. Kompressiotuotteet on olleet kirjoituksen aiheena monessa blogissa ja sen perusteelle minäkin uskaltauduin niitä tilaamaan. Minulla on nyt

kompressiolegginssit

kompressiosäärystimet

ja kompressiosukat, 
jotka pääsivät eilen testilenkille heti paketin avattuani. Sukkien pukemisohjeena oli, ettei niitä saanut vetää ihan polvitaipeeseen (ymmärrettävistä syistä) vaan jättää kaksi senttiä alemmaksi. Sukat olivat ihan sopivat ja tuntuivat tosi hyviltä. Yllätyin niiden ohkaisuudesta. Sain lentävän lähdön lenkille, liekkö ollut sukkien syytä :)) Juoksu kulki tosi hyvin ja vedinkin pitkästä aikaa alkuun muutaman kilometrin vedon ja lenkin loppupuolella puolen kilometrin vedon palautuksin. Väliin tein ylämäkivetoja 3 x palautuksin. Koko lenkki tuntui jälleen kerran arki-illan lenkiksi älyttömän hyvältä. En ymmärrä, että niin vähäisin energioin jaksan vetää työpäivän jälkeen noin hyvällä fiiliksillä ja asenteella. Uskon, että myös nuo kompressiosäärystimet pääsevät aktiivikäyttöön ja kokeiluun lähipäivinä.

2 kommenttia:

Hanne kirjoitti...

Wautsi! Hyvältä näyttää, mie oon kans haaveillu noista legginseistä et sais nopsaan revittyä kisojen jälkeen jalkaan että palautuminen nopeutuisi myös reisissä :)

Punatulkku kirjoitti...

Tänään vedin nuo säärystimet heti jalkaan, kun heräsin :) Aamupäivällä olisi tarkoitus käydä juoksemassa. Pohkeissa on hieman kipuja, tehtiin torstaina bodycircuitti pallolla. Keskiviikon juoksuvedot tuntuivat jaloissa, kun pidettiin palloa jalkaterillä. Pohkeiden kipu johtuu varmaan noista treeneistä!