tiistai 16. lokakuuta 2012

Torkkupeitto II


Tänään sain valmiiksi torkkupeitto kakkosen. Ihan samalla kaavalla tein kuin ykkösenkin. Lankana tässä torkkupeitossa on Novitan Polkka kuvassa olevin värisävyin. Yhteen neliöön virkkasin kaksi 150 g kerää ja neliöitä kuusi kappaletta. Tuota palojen yhteen virkkuulankaa etsin kissojen ja koirien kanssa. Olisin halunnut vihreä yksivärisen langan (sama sävy, kuin tuossa Polkassa), mutta eihän sitä enää ollut saatavilla. Murehdin vihreän langan puutetta useamman viikon. Sitten yhden kerran Sokoksella kuolasin lankahyllyn vieressä kaikkia kauniita lankoja kun bongasin tuon sinisen langan. Sehän olikin presiis samaa sävyä. kuin tuossa Polkassa. 

 
Tämä torkkupeitto on menossa joululahjaksi. Vielä olisi toiveena virkata torkkupeitto kolmonen samalla kaavalla jollakin eri värisävyisellä langalla. Se torkkupeitto ei taida ihan ennättää joululahjaksi! Välillä on aivan pakko neuloa vaikkapa villasukat, jotta ei ihan uraudu tuohon torkkupeittoon.4 kommenttia:

ritva kirjoitti...

Lämmintä talveksi ♥

Punatulkku kirjoitti...

Niinpä <3

Marmustoi kirjoitti...

Huomasin, että torkkupeiton virkkaaminen todella koukuttaa... Minä tein peiton jälkeen ponchon ja nyt olen sukkalinjalla pari kuukautta. Kauniit värit peitossasi!

Punatulkku kirjoitti...

Niin, nuo Novitan valmiiksi värjätyt langat ovat niin helppoja ja kauniita. Samoin nuo isot isoäidin neliöt...ei kun vaan virkkaa. Minäkin aloitin välillä sukkien neulomisen. Nyt pitäisi vaan saada nopeasti lopputulos aikaiseksi :))
Hyödyllistä harrastamista!