tiistai 12. kesäkuuta 2012

Kesäkuun TYKE


Kesäkuussa olen TYKE:n tiimoilta päässyt kokeilemaan golfia. Pilkon kentän rangella käytiin lyömässä palloa sekä kokeilemassa puttailua. Olen lyönyt joskus 20 vuotta sitten viimeksi golfpalloa. En muistanutkaan miten vaikea laji golf on!


Harjoituspalloja läiskittiin pitkin tanteretta oikein urakalla. Maila vaan useimmiten pläjähti ohi pallon, osui  tekoviheriöön tai kimmahti pallon ihan ihmeellisille lentoradoille.


Pallo lenteli useimmiten miten sattuu. Muutama lyönti lensi minne pitikin, mutta matka ei koskaan yltänyt edes 100 metriin.


Eilen oli vuorossa tutumpi laji eli kirkkovenesoutu. Veneellistä ei löytynyt soutajia, mutta yhdeksällä airolla saatiin kirkkovene etenemään vastavirtaan joella ja sitten täyskäännöksen jälkeen myötävirtaan vene kulkikin vauhdilla. Koskessa oli pakko pitää soututahti, jotta vene pysyi tasapainossa pyörteissä.


Mitä parhain soutusää suosi soutajia. Noin kahden tunnin rupeamalla kerittiin vielä käymään Pyhäselän suulla. Tosi tyyni keli järven selällä jätettiin hyvissä ajoin ennen sateen alkua. Sadetta on sen jälkeen riittänytkin....vuorokauden!!

Tähän mennessä TYKE:n kokeiltuja lajeja ovat:
- kahvakuula
- koripallo
- Han Moo Do - kamppailulaji
- salibandy
- jooga
- juoksukoulu (teoriaosuus)
- jousiammunta
- kyykkä
- golf
- kirkkovenesoutu
 

2 kommenttia:

ritva kirjoitti...

Kyllä sinä olet paljon ehtinyt kokeilla eri lajeja,mikä se mahtaa olla sitten mieleisin:)

Punatulkku kirjoitti...

Noista uusista ennen kokeilemattomista lajeista ehdottomasti tuo jousiammunta oli kivointa :) Sitten jo ennestään tutuista kirkkovenesoutu ja juoksu on mukavaa.