perjantai 22. kesäkuuta 2012

Juhannushöpinöitä


Juhannusaaton postauksen kuvat ovat vesiaiheisia. Vesi on kuulunut viime viikon kestosuosikkiaiheisiin. Varmaan joka ikisenä päivänä sitä on tullut taivaalta. Myös vedenpintojen korkeus on ollut esillä sekä työasioissa, että vapaa-ajan puheissa. Työviikot ovat menneet pienessä sumussa sekä säiden, että sisällön suhteen. Ihan älyttömän mukavia, isoja, haastavia ja vaikeitakin projekteja kasapäin johtaa lopulta mahdottomaan yhtälöön, kun ne kaikki haluaisi hoitaa hyvin ja ajallaan. Viime viikolla avasin suuni tästä aiheesta ja muutoksia on toivottavasti tulossa lomien jälkeen.


Muuten juhannus menee ladatessa akkuja kotosalla. Otin äsken juhannusaktiviteeteistä valokuvan, jonka meinasin esitellä huomenna täällä kuvin ja sanoin.


Heti muuten helpottaa oloa, kun stressiä voi purkaa johonkin. Minulle nämä purkukeinot ovat tällä hetkellä valokuvaus, kirjoittaminen, käsityöt, lukeminen ja urheilu.


Mukavaa, kun tänään kukonpieraisun aikaan herätessäni aurinko paistoi ja aamulenkin ainakin voi tehdä collegetakki päällä, mutta jalassa oli totta kai kesävillasukat :)


Blogi on ollut viikon hiljaa, mutta ideoita ja ajatuksia postauksille on muhimassa takaraivossa. Joten olkaapa kuulolla....

Höh, meinasi ihan unohtua toivotukset eli

RENTOUTTAVAA JUHANNUKSEN AIKAA KAIKILLE!


3 kommenttia:

Aili-mummo kirjoitti...

Samoin sinulle, Punatulkku Anne.<3333

ritva kirjoitti...

Ihanat maisema kuvia,samoin hyvää juhannusta:))

Punatulkku kirjoitti...

Kiitokset Aili-mummo ja Ritva :)