sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Viikon 45 liikkumisetTi 8.11. Juoksu / kävely 50 min.

To 10.11. Juoksu 40 min

Pe11.11. Juoksu 35 min.

Su 13.11. Juoksu / kävely 50 min.


Tämä on äärettömän yksitoikkoista tämä meikäläisen liikkuminen. Torstaina menin lentopallotreeneihin, mutta meitä ei ollut kuin kolme palloilijaa, joten lentopallo jäi väliin tältä viikolta :(  Mutta onneksi juoksu maittoi :)
En tiedä jaksaako raahautua lentopalloilemaan, jos tulos on torstain luokkaa. Pitäisi varmaan kehitellä joku vakituinen venyttely tai joogaharjoitus lentopallon tilalle.
Penkkiurheilua oli tänään tarjolla juniorin säbäturnauksen tiimoilta, mutta missasin pelit haluamalla oman juoksutreenin samaan aikaan. Vain kymmenen minuuttia tuli seurattua peliä, kun kävin hakemassa juniorin turnauksesta Kontiolahdelta.
Syksy on ollut kyllä äärettömän hyvä keleiltään juoksuharrastuksen suhteen. Näillä keleillä on pärjännyt  liikuntaan tarkoitetulla kerrastolla ja kevyellä juoksupuvulla, jonka ostin syyskuussa. Vermeet on vaan laitettava aina pesukoneeseen treenin jälkeen, että on puhdasta taas seuraavaan kertaan. Intersportin uudessa kuvastossa polttelee aika monta urheiluvaatetta ja -laitetta.

Ei kommentteja: