keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Kaamoksen karkotus


Kaamoksen karkotus - Areenan valloitus oli tänään vuorossa piristämässä harmaata työarkea. Jo useampana vuonna toteutettu kaupungin ja sairaanhoitopiirin (?) työntekijöiden yhteinen liikunta - ja hyvänolon tapahtuma oli saanut liikkeelle porukkaa pilvin pimein. Monipuolisesta liikuntavalikoimasta valikoitui minulle tänään alkulämmittelyjumpan jälkeen seinäkiipeilykokeilu. Kokeiluksi laji jäi, sillä se oli yllättävän vaikeaa ja raskasta. Muutaman metrin nousu sai hien pukkaamaan pintaan ja koko kropan jäykistymään. No onpahan laji nyt kokeiltu.


Sitten suunnistinkin tutun ja turvallisen lajin, lentopallon pariin. Siellä menikin sitten aikaa pyöriessä kenttää ympäri monentasoisen pelaajan kanssa. Välillä pääsi näyttämään osaamistaan, mutta kyllähän se pallo pyöri siinä etukentällä melkein koko ajan. Oli siellä myös lentopallopiireistä tuttuja kasvoja lpelailemassa. Sulkapalloa olisi ollut myös mukava pelata, jos olisi ollut tuttu pari. Mutta silläkin kentällä viihtyivät tietyt tyypit tosi pitkään. 


Sitten haukkaamaan välipalaa eli ruikkaria mehulla, kun kahvi oli jotenkin päässyt loppumaan. Kahvijonot olivat tosi pitkiä koko ajan :(  Välipalan jälkeen toiseen eli hierontajonoon. ISLO:n hierojaoppilaat tekivät kymmenen minuutin niska-hartiahieronnan neljän eeron hintaan. Mukavat kylmät väreet kulkivat sekäpiiti pitkin, kun nuori hierojaneitokainen availi hartioiden jumeja. 
Monenlaista mukavaa liikuntaa ja hyvään oloon liittyvää jutskaa oli saatu mahdutettua Areenalle ja porukka tykkäsi tapahtumasta :)4 kommenttia:

Marja Leena kirjoitti...

Kuulostaa mukavalta päivältä. Marraskuussa tuollaisia päiviä todella tarviseekin. toivotan sinulle virtaa päiviisi!

ritva kirjoitti...

Mukava ja piristävä on päiväsi ollut,pirteyttä edellleen päiviisi:)

Punatulkku kirjoitti...

Marja-Leena, mukva oli päivä ja katkaisi mukavasti työviikon ja pimeän arjen :)

Punatulkku kirjoitti...

Ritva, Kiitos sitä tarvitaan, kun taas pimeni koko maailma lumien sulaessa.