perjantai 11. marraskuuta 2011

111111


Mukava päivämäärä ja mukava päivä muutenkin....perjantai! Kiireinen työviikko takana. Viikko sisälsi monta kivaa onnistumista, työkavereiden ja yhteistyökumppaneiden tapaamista ja puhelua. Monta työtehtävää ja asiaa sai vietyä eteenpäin.
Blogirintamalta laitoin kuvan blogini kävijämäärästä muutaman viime viikon aikana. Kuuminta hottia taitaa tällä hetkellä olla suomalaisten naisten (uskoisin :)) keskuudessa asialla tuubihuivi. Minä kirjoitin aiheesta täällä. Blogin kävijämäärä on tuplaantunut, joku päivä jopa triplaantunut, kun porukka googlettamalla "tuubihuivi" eksyy sivuilleni.
Tein tällä viikolla isot kaupat tekemällä uuden auton vaihtokaupat. Auton saan vasta ensi vuoden puolella. Ostopäätös oli helppo muutaman pikkuyksityiskohdan pohjalta. Uudessa autossa on bluetooth yhteys ja navigaattori integroitu suoraan autoon, joten ei tarvita irtonaisia kuulokepiuhoja eikä lasiin kiinnitettävää irtonaista navigaattoria. Ehkä vaihtopäätös ei ihan näin pienten asioiden pohjalta tosiasiassa tapahtunut, mutta kuitenkin :)) Nyt pitäisi entisellä autolla ajaa mahdollisimman vähän, niin ei tarvitsisi tehdä seuraavaa täyden kympin huoltoa vanhaan autoon. 


Tällä viikolla oli ilmassa jo talven tuntua. Keskiviikkoaamuna pakkasta oli -5 Celsiusta ja päivän kirkkaus ihan häikäisi. Monta viikkoa ollaan kuljettukin pimeydestä pimeyteen. Olisi niin mukavaa nähdä tuota aurinkoa vähän useammin!

Ei kommentteja: