keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Marraskuun viimeinen ranskalaisittain!


- olin aivan sata varma, että saunan kiukaan vastus (vastukset) olisi palanut, koska sauna ei tuntunut lämpiävän normaalisti. Mutta ei todistettavasi ole!
- en ole uhallanikaan vastannut työpuheluihin, kun olen lomalla. Mutta s-postit piti käydä lukemassa ja niitä muutaman olen siirtänyt eteenpäin!
- kävin tänään töistä yhden kansion luettavaksi, jotta voin pitää lomaa aina itsenäisyyspäivään asti. Seuraavana päivänä on yhden urakan esittely ja siihen pitää valmistautua lukemalla asiakirjat!
- kävin tänään optikolla näöntarkastuksessa ja ostamassa uudet lasit ja kun halvalla sai niin ostin kahdet yhden hinnalla :))
- käytin "vanhan auton" katsastuksessa ja keikkuen meni läpi. Nyt vain jännitetään sitä, miten paljon kilometrejä kertyy mittariin ennen......
- kävin ostamassa tänään sen toisen lyhdyn etuoven rappusille ja siihen sisälle sellaisen hitsin ison oikean kynttilän. Laitoin kynttilän palamaan, vaikka ulkona sataa vettä. Tsekkaan miten pitkään sellainen kynttilä oikein palaa!


- samasta kaupasta ostin meidän keittiön pöydälle joulukuusen, jonka virittelin palamaan. En tiedä tykkäänkö kuusen valoista, kun ne on niin kylmät ja kolkot! Mutta muuten kuusi on kiva, kaunis ja ihana!


- ostin tänään uudet talvijuoksukengät nastoilla ja niitä on aivan pakko lähteä testaamaan tänä iltana!
- eilen kävin pelaamassa lentopalloa, kun tiistaina on kuulemma aina enemmän porukkaa kuin torstaina. Yleensä en tiistain vuorolle kerkiä työviikkoina, kun vuoro alkaa jo viideltä! Eilen saatiinkin ihan kunnon pelit aikaiseksi, kun meitä oli kaikkiaan yhdeksän naista pelaamassa, eikä joukkoon ollut eksynyt yhtään aloittelijaa!
- olen aivan älyttömän onnellinen, että olen saanut tehtyä yhtä opiskelujutskaa nyt lomapäivinä eteenpäin ja saankin sen toivottavasti valmiiksi ennen määräaikaa!
- ja sitten hännän huippuna oon ihan täpinöissäni perjantain työpaikan pikkujoulusta, koska mennään kuuntelemaan YÖn konserttia Areenalle! Vähän huippuu!!


Ei kommentteja: