sunnuntai 7. elokuuta 2011

Harrastamassa


Viikonloppu vierähti kauniissa, kesäisessä kaupungissa Savonlinnassa lentopallon merkeissä. Linna Volley-turnausta on pelattu jo 33 vuotta. Olisinko itse ollut mukana noin puolessa. Voi, että kun olisi johonkin päiväkirjaan tullut kirjattua kaikki nuo kerrat. Blogihistorian aikana tämä oli toinen turnaus. Kaksi vuotta sitten kirjoitin tällaista.


Pelejä oli lauantaina kolme, joten selvittiin päivän muihin rientoihin ihan hyvissä ajoin. Syötiin vatsamme täyteen Majakassa. Sen jälkeen käveltiin ja ihailtiin kaunista Savonlinnan keskustaa. Savonlinnassa on panostettu kukkiin. Sillan kaiteella kukkivat joka vuosi eri väriset petuniat. Kävimme melkein istumassa Panimoravintolan terassilla ennen kuin tajusimme tai luimme lapusta, että siellä olikin yksityistilaisuus.

Jouduimme tyytymään laivaravintolan juomiin. Sitten siirryttiin saunomaan hotellin saunaan. Saunan jälkeen pitkät juttelut huonekavereiden kanssa. Sitten juotiin skumppapullo koko joukkueen voimin samalla kaunistautuen illan rientoihin. Minä pysyin naturellilinjalla huulen ja silmän ongelmien johdosta. Iltaa vietettiin Seurahuonneella ja minäkin satunnaistanssija tanssin valssia, humppaa ja hidasta. Vakkarivolleytanssittajan kanssakin vedettiin jälleen kerran pari kappaletta.


Lauantain pelit eivät hivelleet silmää eikä mieltä. Kolmen pelin saldona oli kaksi voitettua erää eli sunnuntaina oli vuorossa C-sarjan jumbofinaalit. Sunnuntaiksi saatiin onneksi joukkueeseen vahvistus Kiteeltä yhden polvivaivaisen paikkaajaksi. Sunnuntain pelejä oli ilo pyörittää, kun tekemisen ja osaamisen taso oli parempaa kuin lauantaina. Porukka oli koottu eri paikkakunnilta ja yhteen pelaamisen puute aiheutti ongelmia lauantaina. Sunnuntaina voitettiin molemmat pelit ja tuloksena oli kymmenes sija kolmestatoista joukkueesta. Mutta kroppa kiittää taas liikunnasta ja pää mukavista hetkistä ja naurusta lentopalloystävien seurassa.


2 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Onpas sulla ollut mukava viikonloppu!

Punatulkku kirjoitti...

Kiitos oli kyllä taas niin kiva kavereiden kanssa hurailla ja pelatakin siinä sivussa :)