tiistai 16. elokuuta 2011

Kaikkee kivaa


Vajaan kahden viikon päästä lennän viikonlopuksi Helsinkiin. Ensin juhlitaan Piipaa Uutussa ja kuullaan minkä nimen Piipa saa. Sitten Kansllisteatteriin Willensaunaan tunniksi kera Sofi Oksasen & Hanna Jensen. Ilta jatkuu pienen näyttämön hyväntekeväisyysillassa Puhu nyt. Yön vietän Hotelli Vaakunassa. Sunnuntaina chillailen Helsingissä ja illalla lennän takasi kotiin.


Syyskuussa oon lupautunut kahteen lentopalloturnaukseen, Kuopioon Puijo Volley-turnaukseen omalla porukalla ja Jyväskylään Homenokkaturnaukseen kerätyllä porukalla. Vähänkö on kivaa, jos saahaan ihan oman ikäluokan joukkue kasaan tuonne Homenokkiin :)) Kun ystävä soitteli ja kysyi mukaan toppuuttelin hieman. Hän sanoi, että meinaa itse pelata nyt kun vielä pystyy. Aika hieno oivallus! Niin minäkin haluan tehdä. Haluan pelata, kokea, matkustaa, nauttia nyt kun vielä pystyn ja kykenen.


Ilmoittauduin myös digikuvauksen jatkokurssille Kansalaisopistoon. Oon ollu aika täpinöissäni valokuvauksesta ja haluan oppia ja saada opastusta vielä lisää aiheesta. Nälkä on vaan kasvanut syödessä ja oon miettiny lisälaitteita tai paremman kameran hankkimista. Mutta katotaan kuis äijän käy!


Tänään tuli tuollanen opus postissa :)) Oon ilmoittautunu Avoimeen yhdelle ainoalle opintojaksolle, näin aluksi. Kesällä tein ratkasun mikä on suuntaus ja jatkan johtamisen opintoja, joista on hyvä pohja YAMK-opintojen muodossa. Se oli kuitenkii aika helppo ratkasu ja tein sen yhden keskustelun pohjalta. Tarkotuksena olis jatkaa opintoja Avoimessa, jos lähtee sujumaan. Mutta nyt mennään vain fiiliksen ja omien voimavarojen mukaan. Muutama viikko sitten keskustelin aiheesta yhen tutun kanssa ja hän vakuutteli, että jos hän äititys-/vanhempainlomalla kolmen pienen muksun kanssa jakso ja pysty opiskelemaan, niin kyllä varmaan siekii! Se kyllä ratkasi loppuviimein ja ilmottauduin opintoihin.


Sitten hännän huippuna, syksyn katkasijana, mukavassa seurassa tiedossa koulutus- ja työmatka Itävaltaan. Vähänkö oon ihan täpinöissäni vaikka jouduinkin asian tiimoilta the bossin tiukkaan puhutteluun.

2 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Syksysi kuulostaa oikein mielenkiintoiselta. Paljon on tapahtumia. Tsemppiä opiskeluille!

Punatulkku kirjoitti...

Kiitos! Syksyyn mahtuu nyt kyllä vähän kaikkea, mutta onneksi ihan mukavaa :))