tiistai 11. elokuuta 2009

Savonlinna

Pitkä viikonloppu vierähti Savonlinnassa pelaten lentopalloa neljä peliä lauantaina ja kaksi peliä sunnuntaina. Peliporukka etelän ja idän vahvistuksineen pelasi hämmästyttävän hyvin yksiin. Pelit luistivat muutamaa sunnuntain peliä, joissa oli pienen pientä väsymystä havaittavissa, suorastaan iloisesti. Päätähtäin viikonlopun peleillä oli pelailla iloista lentopalloa, saada kivoja kokemuksia, fiilistellä mukavan lajin parissa ja tietenkin kokeilla oman kisakunnon kestävyyttä. Tuloksena yhdestoista sija kahdestakymmenestä, ei paha, ei paha! Kahden yön, jolloin tuli nukuttua ruhtinaalliset 4 - 5 h jälkeen on mukava huomata, että vielä vanhakin jaksaa ja kunto kestää. Seurahuoneella vakkarivolleytanssittajan kanssa vedetyt hitaat ja valssit antoivat lisäpotkua seuraavan päivän peleihin. Mukavaa, vuosien varrella tutuksi tullutta porukkaa on kiva nähdä eri puolilla Suomea lentopalloturnauksissa. Nyt olisikin tarkoituksena syksyn aikana kierrellä eri turnauksia, jos vain peliporukkaa löytyy ja aikataulut käyvät työn ja opiskelun kanssa yksiin. Verkot on jo vetämässä.

Sunnuntaina iltapäivällä kotiin paluun jälkeen sain kutsun tulla keräämään puutarhavattuja ja se vain passasi minulle. Keräsin noin 8 litraa vattuja pakkaseen ja 1,5 litraa karviaisia naposteluun.

Maanantai-iltana nurtsin leikkuuta ja pyykin pesua. Tiistai-iltana tutustumista Tieturva II-materiaaliin ja keskiviikko - torstaina Tieturva II- kurssia. Näin se viikko taas hujahtaa ihan huomaamatta.


Ei kommentteja: