sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Tunnustus


Sain Aili-mummolta tunnustuksen. Kumarran ja kiitän :) Tunnustuksen saaneen pitäisi kertoa kahdeksan ennen julkaisematonta asiaa itsestään. Ja niin kuin Aili-mummolle, niin myös minulle tuottaa vaikeuksia löytää sellaista kirjoitettavaa, jota ei ole jo aikaisemmin kirjoittanut. Mutta yritetään....
1. Minun lempivärini on eri sävyiset siniset. Sininen väri ei tosin näy vaatteissani (paitsi farkut) eikä kodin sisustuksessa.
2. Minä en tykkää ruskeasta väristä. Ruskeita vaatteita minun vaatekaapistani ei taida löytyä yhtään. Nyt tosin minulla on sekä keittiössä, että olohuoneessa ruskeat verhot.
3. Ylivoimaisesti eniten minun vaatekaapistani löytyy punaisen eri sävyissä. Kirkkaan punaista ei oikeastaan yhtään, mutta violetti, pinkki, burgundi..... Tällaisen sävyisiä T-paitoja, hameita, mekkoja, shortseja, villatakkeja, pipoja, kaulaliinoja ja takkejakin löytyy vaatekaapistani.
4. Talvivaatteet, housut ja siistimmät vaatteet minulta löytyvät mustina tai harmaina.
5. Pidän yleensä aina housuja töissä ja vapaa-ajallakin.
6. Melkein kaikki kengät minulla on matalakorkoisia.
6. Jos laitan töihin hameen tai mekon ja korkokengät, niin silloin kyllä pukeutumiseni huomataan.
7. Farkut ja urheiluvaatteet on vaan niin mukavat :)
8. En tykkää pitää yöpaitoja, vaan käytän yöhousuja / shortseja ja T-paitaa. Se on vaan niin ikävää herätä aamulla yöpaita korvissa :(

No, löytyihän niitä ja vielä yhteen aiheeseen liittyen!

2 kommenttia:

Aili-mummo kirjoitti...

Oikein hyvä tunnustus, Punatulkku<3

Tuo ei olisikaan tullut mieleeni;)

Kiitos sinulle<3

Punatulkku kirjoitti...

Minä ajattelin ensin "sukutunnustusta" sinun esimerkkiä seuraten, mutta sitten kirjoittaminen väreistä vei vain mukanaan. Ajatusten virtaa, sitä kirjoittaminen joskus on :))