sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Suklaista


Yritin tilata jo jouluksi itselleni tällaisen suklaisen hemmottelupaketin, mutta silloin tuotteet olivat loppuneet. Nyt kun tein Dermosil-tilausta, tilasin koko paketin Primo suklaisia ihanuuksia. Eilen hemmottelin itseäni kuorivalla suklaavoiteella ja suklaasuihkugeelillä.Lisäksi paketti sisälsi kiinteyttävän suklaageelin ja suklaisen vartaloöljyn. Kiinteyttävää suklaageeliä suositellaan levitettäväksi vartalon osille, joiden halutaan kiinteytyvän kuten reisiin, vatsaan ja lantiolle. Minä en vielä eilisessä hemmotteluhetkessä käyttänyt kiinteyttävää geeliä. Mutta suklaisen kuorinnan ja suihkugeelin jälkeen suihkuttelin vartalolle suklaista vartaloöljyä. Öljy oli ns. kuivaöljyä, joka imeytyi nopeasti ihoon eikä jättänyt ihon pintaa tahmeaksi.
Dermosil-lehti kertoo:
Mistä muodostuvat hemmottelun suloiset hetket? Aistien elämyksistä, lämmöstä ja läheisyydestä, mielihyvästä ja ajasta. Aika onkin tärkeä elementti, sillä sitä tarvitsemme myös itsellemme. Päätä pitää hemmotteluhetki itsellesi ainakin kerran viikossa, sillä jokainen meistä on sen ansainnut. Ainekset kotoisaan hemmotteluun on helppo hankkia: mukavantuntuisia tuotteita suloisilla tuoksuilla ja sopivalla määrällä myönteisiä vaikutuksia.


Suklaisia uutuuksia on tullut maisteltua myös suun kautta. Muutama aika sitten Ihanaisten naisten illassa sain maistella kotipolttoista mutakakkua, josta tykkäsin valtavasti. Sain mutakakun ohjeenkin, mutta kokeilua on hidastanut irtopohjakakkuvuokan puuttuminen. Mutta töissä naiset kertoivat Frödingen pakaste Mud Cakesta ja sitähän oli aivan pakko ostaa ja maistaa, kun silmiin osui kauppareissulla. Joten tämän viikonlopun jälkeen on aika suklainen olo, sekä sisäisesti että ulkoisestikin :))

Ei kommentteja: