maanantai 23. toukokuuta 2011

Botania

Juuso

Kävin ekan kerran elämässäni Botaniassa, kasvitieteellisessä puutarhassa. Puutarhan erikoisuutena on puhuva papukaija Juuso.  Juuso on kakadujen heimoon  kuuluva kultatöyhtökakadu. Minä en tällä kertaa keskustellut Juuson kanssa, eikä hän kommentoinut vaikka otin muutaman kuvan hänestä :)) Oikeastaan menin Botaniaan kuvailemaan. Paikasta vinkkasi yksi valokuvauskurssilainen. Paikka oli mieletön valokuvauksellisesti. Sattui vielä olemaan tosi hiljainen aika ja sain ihan rauhassa zoomailla kasveja ja perhosia.

Kaakao

Isokissanhäntä

Tropiikin sadetta

Pilkkulehti

Orkidea


Random kaktus


Ihmeköynnös
Botanian perhososastolla trooppiset perhoset lentelevät kesäaikaan (huhti-syyskuussa) vapaina yleisön joukossa. Osasto on yksi huone, jossa on kasveja ja niiden joukossa perhoset lentelevät vapaasti. Myös perhosen kotiloita ja toukkia on huoneessa. Mitenkähän niille käy syyskuun jälkeen? Seuraavana kuvakavalkadini perhosista.











Kasvitieteellisen puutarhan ulkoalueilla ei ollut vielä paljon kukkia, mutta oli sielläkin jo jotain mm. valkovuokkoja. Laitan eri postauksen ulkoalueen kukista joskus....

Ei kommentteja: