perjantai 4. maaliskuuta 2011

Ostoksia


Tänään töiden jälkeen läksin etsimään itselleni talvikenkiä. Tarkoituksena oli ostaa kapealahkeisten farkkujen kanssa käytettävät matalakantaiset talvikengät. Haikailin hieman Crocksin tällaista talvikenkää, mutta eipähän niitä ihan joka kaupassa ole saatavilla. Kävin tsekkaamassa kahden urheilukaupan kenkävalikoimat ja talvikenkiä ei näkynyt enää edes esillä. Se on varmaan sitten kevät ja kesä todella tulossa. Mekan houkutuksena oli tarjous Osta kahdet, maksa yhdet! No siihen lankaan sitten astuin ja kuvassa on esillä saaliit. Jäi hieman sellainen olo, että huijattiinkohan minua? Mutta täytyy vain ajatella, että halvemmat näistä olivat ilmaiset kengät! No nuo halvemmat kävelykengät ovat aivan järjettömän kivan tuntuiset jalassa. Hieman pitemmän varren ja lyhyen vetoketjun sekä jonkinlaisen koron omaavat kävelykengät odottavat hieman kuivempia keväisiä kelejä. Ja omistajakin on tyytyväinen :)


Ja kun urheiluliikkeeseen eksyttiin, niin sieltäkin tarttui mukaan tuollaiset oranssilapulliset tuotteet eli pyöräilyhousuhame ja samaa sarjaa oleva urheilupaita. Näitä tuotteita hipelöin viime kesänä täydellä hinnalla, mutta jätin ostamatta. Nyt tuotteet olivat tarjouksessa vaikkakin hintaa oli tuotteilla vieläkin ihan tarpeeksi. Toisaalta laadukkaat urheiluvaatteet kyllä kestävät pesusta pesuun.


Viimeisenä esittelen Halensilta tilaamani ohuen mustaan neuleen yksityiskohdan. Pitkähihaisessa ja korkeakauluksellisessa neuleessa on kivat hopeanväriset napit hihansuissa ja kauluksessa . Olen tykännyt tästä neuleostoksesta tosi paljon ja se on ollut kovassa käytössä viime aikoina.

Ei kommentteja: