lauantai 12. maaliskuuta 2011

Kymmenes


Kimmeli haastaa blogissaan esittelemään kaikkien aikojen kymmenennen blogitekstin. Minäpä tartun syötiin ja käyn nappaamassa omasta blogistani vastaavan tekstin tänne analysoitavaksi. Aloitin blogin kirjoittamisen 9.9.2007 eli noin 3½ vuotta sitten. Elin silloin monessa suhteessa erilaista  ja kuitenkin sitä omaa, tuttua elämää   Suuret muutokset olivat vielä edessäpäin. Halusin jollain lailla purkaa elämääni päiväkirjan muotoon. Ensimmäiset tekstit olivatkin päiväkirjamaista kerrontaa, usein töihin liittyvää. Tuolloin minulla ei ollut vielä omaa kameraa ja ensimmäisiin teksteihin kävinkin lisäämässä kuvat myöhemmin. Nykyisin ei taida onnistua blogiteksti ilman kuvia :)  Vaikka tuon tekstin jälkeen olen työssäni, yksityiselämässäni, asuinpaikassani ja monessa muussakin asiassa käynyt läpi isot muutokset, niin juuri tuo kuvaan liittyvä tapahtuma saa hymyn kareen nousemaan suupieleen. Siihen liittyy myös tämän päivästä kutkuttavaa ajatusta ja mielikuvaa. Opiskelu oli silloinkin pinnalla, niin kuin varmaan ja toivottavasti myös tulevaisuudessa. Loman odotus niin silloin kuin nytkin on myös ajankohtainen ja mukava asia.

Viikko 41


Viikko alkoi iloisissa ja juhlallisissa merkeissä. Maanantaina meillä oli Reijolan ohiajotien vihkiäiset ja päivä täyttyikin kaikenlaisista juhlallisuuksista. Pääjuhlavieraana meillä oli oma liikenneministerimme Anu Vehviläinen. Pääsin itse ihan telkkariin asti. Seitsemän uutisissa annoin muutaman kommentin Reijolan rakentamisesta. Itse haastattelu oli paljon pitempi, mutta olivat leikanneet jutun muutamaan lauseeseen.
Eilen torstaina oli sitten 2. näyttö JET-opiskeluissa ja näyttö meni läpi, joten kahden vuoden työrupeama sillä saralla on onneksi ohi! Levätään tämä talvi opiskelujen tiimoilta ja katsotaan ensi keväänä jatkoa!!!
Eilen kirjoitin myös kahden viikon loma-anomuksen kunnanjohtajalle. Kivaa alkoikin tuntua jo siltä, että loma olisi ihan paikallaan. Saa kerätä voimia tulevaan syksyyn ja talveen. Meillä olisikin juniorin kanssa edessä viikko Kreetalla. Toivottavasti siellä aurinko paistaa ja tarkenemme uida ja ottaa aurinkoa.

2 kommenttia:

Kimmeli kirjoitti...

Tuulahdus opiskeluelämästä!

Punatulkku kirjoitti...

Niin ja monesta muustakin...