maanantai 17. tammikuuta 2011

Loma


Eilen herättiin sunnuntaiaamuun lämpötilojen näyttäessä tällaisia lukemia. Ja siitäpä seurasi taas lyhyitä lenkkejä karvaisen kanssa. Viikolla pakkasten lauhduttua kerettiinkin mukavasti pidentää lenkkien pituutta. Monta metsälenkkiä ilahdutti karvaista, kun se sai telmiä lumisessa metsässä vapaana. Lämpömittarin lukemat aiheuttivat sen, että takkaan oli viriteltävä tulet.


Tänä aamuna herättiin lomaan ja tuulen tuiverrukseen. Pieni aamulenkki karvaisen kanssa ei kestänyt kauan. Aivan järkyttävä tuuli kävi kasvoihin, vaikka pukeuduinkin kuin naparetkeilijä. Aamulenkillä nähtiin (=karvainenkin näki!) tällainen pieni vipeltäjä. Lumikosta lisää täällä.

Kuva täältä

2 kommenttia:

Perheenäiti kirjoitti...

Jestas, mikä pakkanen! Täällä nyt viikonloppuna teimme ensimmäiset puutarhahommat (kiskoin kilometrikaupalla murattia pois ennen kuin se valtaa koko pihan) ja muutenkin viihdyimme puutarhassa aurinkoisina päivinä. Lämmintä on parhaimmillaan varjon puolella ollut kymmenisen astetta.

Kaunis takka! Tykkään tuijotella tuleen, mutta harmillisesti meillä ei ole takkaa, joten pitää tyytyä kynttilöihin.

Punatulkku kirjoitti...

Voi, ei teillä on jo melkein kevät :( Täällä varmaan sataa lunta vielä vaikka kuinka. Pakkanen / jäätävä tuuli / loskakeli - siinä vaihtoehdot!