perjantai 21. tammikuuta 2011

Koli


Tänään olen laskeltellut Ukko-Kolin rinteillä Kolin kansallispuistomaisemissa.  Keli oli pilvinen ja kännyllä otettu kuva ei anna parhainta kuvaa Kolin maisemista.  Mutta luonto omin silmin katsottuna on taas kerran yksi syy nautiskella Kolin talvisista maisemista. Missään en ole nähnyt tuollaista tykkylunta puissa, kuin täällä Kolilla. Laskettelu sujui ihan kivasti muutaman harjoittelulaskun jälkeen. Kymmenen asteen pakkanen vain kävi nousuissa luihin ja ytimiin. Viime talvena ostettu laskettelupuku ei ole lämmin. Olisi pitänyt laittaa villapaitaa alle. 
Lauantaina ja sunnuntaina minulla on ohjelmassa valokuvauskurssi täällä Hotelli Kolilla. Toiveissa siis tänne blogiinkin jossain vaiheessa hieman parempia otoksia:) Tähän asti minä olen tänne laittanut omia huonoja ja vielä huonompia otoksiani ihan surutta. En ole paljon miettinyt kuvien taitteellista laatua, mutta ehkäpä jatkossa siinäkin asiassa olisi luvassa parannusta. Olisi tosi kivaa oppia käyttämään uuden järkkäein kaikkia hienoja kuvausominaisuuksia. Seuraavat kuvat on otettu hotellihuoneen ikkunan läpi eri valoituksilla ennen valokuvauskurrsia!!!


2 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Tuo puista otettu kuva on hieno. Siinä on selvästi vanhanaikainen pariskunta (naisella on hiha tuossa edessä ja hatussa lieri) talvilenkillä.
Jatka vain kuvien tänne laittoa!

Punatulkku kirjoitti...

Niinpäs muuten onkin :)) Lierihattu, niin kuin Pieni talo preerialla sarjassa ja röyhelöt kaulassa.