torstai 6. tammikuuta 2011

Kivet


Listataan tänne blogiin myös eri väriset Iittalan Kivi kynttilälyhdyt, jotka minulla on. Koboltinsininen ja mattakirkas eksyityivät takan reunukselle ennen joulua. Takan reunustaa komistaa seuraavat värit Kivi kynttilälyhtyjä:
  1. Vaalean sininen
  2. Punainen
  3. Kirkas
  4. Vihreä
  5. Mattakirkas
  6. Koboltinsininen

4 kommenttia:

justiina kirjoitti...

Vinkki vitonen:
Kannattaa ostaa tuikuiksi sellaisia, jotka on valettu läpinäkyvään kovamuoviin eikä noita alumiinikuorisia. Saat paljon enemmän Kivi-lyhdyistäsi iloa, olen testannut. Ja sitten säästät ne muovikuoret ja täytät niitä noilla alumiinista otetuilla tuikuilla.

Punatulkku kirjoitti...

Alumiinikuorisissa tuikuissa on niin paljon huonoja variaatioita, kuten Pirkan tuikut, että ihan vihaksi pisti joulun seutuun. Minulla olikin PartyLiten "kalliita" tuikkuja, mutta enpä älynnyt säilyttää niitä kuoria :( Onko jollakin muulla valmistajalla niitä kovamuovituikkuja myynnissä? En ole itse törmännyt! Kiitos vinkistä ;)

Aili-mummo kirjoitti...

Ostin Kiteeltä punaisia tuikkukynttilöitä muistaakseni Kupiaisesta tai Tokmannilta ennen joulua. Kynttilöiden valmistajamaa on Denmark/Tanska, nimi? FYRFADSLYS 20pk. Pakattu 20 kappaleen kirkkaaseen muovikoteloon. Kynttilät on tehty kirkkaaseen muovimuottiin. Pakkauksen hinta 4.45 euroa, eli aika paljon määrään nähden.

Kiitos vinkistä, että kuoret kannattaa säästää;)

Punatulkku kirjoitti...

Kiitos! Täytyypä pitää silmät auki, kun kaupoissa kiertelee. Saattaapi osua kohdalle muovikuorisia tuikkuja.