torstai 6. maaliskuuta 2008

Toisena lomapäivänä


Toinen lomapäivä valkeni kirkkaana ja aurinkoisena. Aamulenkillä koiran kanssa nautiskeltiin auringon paisteesta ja -13 asteen pakkasesta. Juniorikin heräili jännittyneenä aikaisemmin kuin tavallisesti. Minä keräilin retrot-välineet matkaan ja ei kun Volvon nokka kohti Kolia.


Tiistaina keskusteltiin työpaikalla kahvipöydässä lomasuunnitelmista, jolloin kunnanjohtaja kehui lähtevänsä laskettelemaan Tahkolle ja minä kerroin meneväni Kolille. Kj kertoi lasketelleensa viimeksi lukiossa n. 15 v. sitten. Minä hommasin nämä lasketteluvehkeet n. 18 v. sitten käytettyinä (olen käynyt niillä kyllä laskettelemassa viimeksi kaksi vuotta sitten). Keskusteltiin siinä, että voiko noin vanhat vehkeet ottaa mukaan ja arvatkaa ne piti laittaa munalukolla kiinni, kun meni kahville. Niin muodissa kaikki retro on nykypäivänä ;) No laskettelu sujui ihan mukavasti upeissa Ukko-Kolin maisemissa. Nautiskelkaa upeista maisemista!
Juniorin päivän pelasti lopullisesti se, kun törmäsimme rinteessä hänen setäänsä ja serkkuihin ja sitten menivätkin serkut peräkkäin rinnettä ja äiti sai mennä ihan yksin. Mutta kivaa oli ja voisi kansallispuistomaisemia käydä ihailemassa vähän useamminkin.


Ei kommentteja: