torstai 20. maaliskuuta 2008

Pääsiäisen aikaa!

Oikein rentouttavaa ja aurinkoista pääsiäisen aikaa kaikille!

Tätä toivon myös itselleni. Pääsiäisen ylimääräiset vapaat tulivat sopivaan saumaan omalla kodallani. Tämän viikon työtuntimäärä oli reippaat 42 h neljään päivään, joten eihän muuta tässä vaiheessa voi tehdä, kuin ruveta pyhien viettoon. Työviikko on ollut raskas, mutta mielenkiintoinen. Maanantaina ja tiistaina kuultiin jälleen kerran kuntalaisia melko rauhallisissa tunnelmissa. Puheenaihetta onneksi riittää ainakin omasta sektoristani, vaikka tilanne olisi mikä.

Tänään sain tulevaisuuden suhteen mielenkiintoisen työtarjouksen. Ensi yö menee varmaan miettiessä vaihtoehtoa. Tiistaiksi olen sopinut seuraavan palaverin omien työtehtävien ja myöskin alaisten tilanteen kartoittamiseksi. Soiteltiin tuossa kollegan kanssa ja mietittiin, miten hyvä mieli tulee, kun huomaa, että kiinnostusta itseä kohtaan riittää useammalta taholta. Vaikka vieläkin tuntuu vaikealta kilpailuttaa itseään!

Pääsiäisen pyhät vietetään juniorin kanssa kahdestaan, nautitaan hyvästä ruuasta ja juomasta, ulkoillaan kauniissa aurinkoisessa pakkassäässä ja lepäillään kertyneet kiireet pois.
Ei kommentteja: