lauantai 8. maaliskuuta 2008

Launatai - naistenpäivä

Miten sitten sattuikaan, että sain taas jostain oikein urosmehiläisen pistoksen ja pistin ranttaliksi näin naistenpäivän kunniaksi. Kun meillä ei kukaan muukaan tee mitään, niin minunhan se loppujen lopuksi pitää tehdä... Tänä aamuna laitoin pakastimen / jääkaapin / uunin sulamaan / pesuun / järjestykseen. Siinä meni about 4 tuntia, kun olin sulattanut / pessyt / puhdistanut / järjestänyt / imuroinut / luutunnut ja tehnyt kaikki mahdolliset toimenpiteet, että keittiö ja siellä olevat koneet olisivat taas vuoden eteenpäin siistit / järjestyksessä / puhtaat / oikein huolletut!


Sitten ei kun kauppaan ja kukkakauppaan. Olihan tänään naistenpäivä ja jos tietää, ettei kukkia ole tulossa muualta, niin itsehän ne täytyy hankkia ;)


Laitoin itselleni oikein naistenpäivän lounaan, terveellistä, totta kai! Salaattia ja punaviiniä, jonka huomasin jääkaappia siivotessani. Minulla on juomatta useita joululahjaksi saamiani viinipulloja. Joten, jos / kun tällaisia naistenpäiviä ym. mukavia päiviä ilmaantuu, niin voi aina korkata vaikka joululahjaviinipullon ;)

Ei kommentteja: