maanantai 31. maaliskuuta 2008

Monenlaista maanantaina


Maanantai meni mainiosti töissä vaikka aamulla tuntui, ettei millään pääse sängystä ylös. Sain tehtyä sen listan, joka minun piti tehdä viikonloppuna kotona. Mutta onneksi en tehnyt, sillä kerkesin ihan hyvin tehdä sen tänään normaalina työaikana. Sitten meinasin soittaa yhden vapaa-aikaan liittyvän puhelun, mutta en saanut itsestäni sen vertaa irti, että olisin soittanut! No huomenna on melkein pakko soittaaaaaaaaaaa!
Tänään oli mukava sattuma, kun kaksi mieshenkilöä änkesi työhuoneeseeni ihan töihin liittyvän asian tiimoilta, kylläkin. Toinen miehistä tuumasi siinä nimmareita papereihin kirjoitellessa, että Anne sinä olet laihtunut. Hän ei ole nähnyt minua ihan joka päivä, mutta ei kuitenkaan kauhean kauan sitten. Minä siihen hänelle onnellisena kertomaan, että joo onhan minusta hävinnyt n. 10 kg. Sitten keskusteltiin aiheesta ja hän kertoi laihduttaneensa n. 20 kg pelkällä ruokavaliolla. Ja niinhän minäkin olen saanut painoa pois pelkällä ruokavaliolla!
Huomenna olisi iltapäivällä töissä esimiehille "Varhaisen puuttumisen" koulutus. Siinä on tärkeä aihe meille esimiehille, että uskallettaisiin nostaa aratkin asiat alaisten kanssa keskusteluun. Monta kertaa varhaisella ja oikein suunnatulla puuttumisella voidaan voittaa aikaa ja helpottaa asioiden käsittelyä jatkossa.

Ei kommentteja: