keskiviikko 5. maaliskuuta 2008

Ensimmäisen lomapäivän saalis

Voi harmituksen harmitus - Riento meni häviämään säälipleiarit Loimaan Hurrikaania vastaan suoraan 2 - 0. Häviötä spekuloitiin eilen pelin edetessä ja tänään Karjalaisessa. Joten jos nyt asian annetaan olla ja toivotetaan pojille hyvää kesälomaa!

Tänään on koko päivän sataa tihuuttanut lunta, pakkasta on ollut - 10 asteen verran ja lumityöt olen käynyt tekemässä kaksi kertaa. Seurailin aamulla säätilaa ja tuumailin juniorille, että tänään pidetään kaupunkipäivä ja katsotaan huomenna aamulla Kolille lähtöä, jos sää sallii. Säätiedotus on lupaillut tänne suuntaan huomiseksi puolipilvistä muutaman asteen pakkasta, joka olisikin loistava laskettelukeli!

Käytiin kaupungilla ja sieltä ostin vähän lomahömppää elokuvien ja pokkareiden muodossa.


Käytiin myös vaniljakahvilla, kaakaolla ja donitseilla Arnoldsilla Isossa Myyssä.


Autoillessa kotiin, juniori otti muutamia kuvia.Kotina katsottiin elokuva Paholainen pukeutuu Pradaan, pääosissa Meryl Streep - Anne Hathaway. Kevyt leffa, joka näin lomalla katsottuna ei pahemmin herättänyt ajatuksia. Sellainen elokuva, jonka voi vain katsoa, eikä sen katsominen aiheuta suurempia tunteita.

Sitten päivän ohjelmaan sisältyi lämmityspuuhia. Meidän keittiö-olohuoneessa on sellainen leivinuuni - takka, joka avautuu olohuoneen puolelle takkana ja keittiön puoleen leivinuunina. Näin talvella olemme lämmittäneet takkaa lisälämmönlähteenä. Niinpä tänäänkin lämmitin pari takallista koivupilkettä. Koira tykkää lämmöstä ja ihmetellä täytyy, miten lähelle lämmintä takanluukkua se menee!


Ja sitten olisi vuorossa "jäähdyttävä" iltalenkki koiran kanssa, vähän TV:n katselua, pokkarin lukemista ja unille kohti toista lomapäivää. Ai niin voisihan sen saunankin lämmittää!

1 kommentti:

Perheenäiti kirjoitti...

Lokoisaa ja rentouttavaa loman jatkoa! Toivottavasti pääsette laskettelemaankin.