sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Talvi


Nyt ei ole epäilystäkään, meillä on talvi. Oikeastaan reilun viikon sisällä tänne on satanut lunta, niin että ei ole epäilystäkään, etteikö talvi olisi tullut myös tänä vuonna. Lumisateet, pyry, kova tuuli on katkonut sähköjä ja kinostanut lunta ihan urakalla. Tänään hämmästelin lumikinosten korkeutta!


Tänään suoritin myös kansalaisvelvollisuuteni käydessäni äänestämässä pressan vaalien I kierroksella paikallisessa Prismassa. Mikä sen helpompaa, kuin yhdistää äänestys ja shoppailureissu. Shoppailun puolesta ei kyllä voi oikein kehuskella. Tarkoituksena oli kyllä ihan oikeasti shoppailla, mutta yritykseksihän se jäi. Tupla-alusvaatesetti ja koiralle tennis-/jääpalloja oli vaivaisena saaliina, vaikka hehtaarikaupassa olinkin.


Meinasinpas unohtaa! Tarttuihan mukaan kaksi harrastuksiini liittyvää lehteä. Juoksija lehden mukana oli Harjoituspäiväkirja, joka tulikin ihan tarpeeseen. 


Aamupäivällä, kun kuuntelin Avoimen opintojen orientaatioluentoa koneelta ja tein muistiinpanoja, neuloin kuvassa näkyvän tuubihuivin loppuun. Säärystimet ja tämä tekele kaipaa vielä viimeistelyjä.


Liikuntarintamalla kävin illalla juoksemassa viikon tauon jälkeen. Viime viikon lumipyryisinä iltoina tein reippaita kävelylenkkejä karvaisen kanssa ja yhtenä iltana kävin pelaamassa lentopalloa. Haasteelliseksi juoksulenkin teki liika pukeutuminen ja liian täysi masu. Penkkiurheilurintamalla kävin kirjaamassa eilen lentopallopelin Prihat - AJO-KLP Team 3 - 1. Tosi jännittävä peli ja Prihoilta ihan mukavaa pelaamista viikon takaiseen verrattuna.


Tästä viikonlopusta jäi mukava fiilis :) Sain tosi paljon aikaiseksi, eikä viikonloppu mennyt yhdeksi haahuiluksi.

1 kommentti:

ritva kirjoitti...

Kyllä teillä on paljon lunta,täällä ei ole kuin juuri juuri maa peityy. Kauniit ovat maisemat:)