perjantai 13. elokuuta 2010

Laskutikku


Eilen ollessani työkäynnillä ex-ex-työpaikalla, tuli puheeksi laskutikku ja sen käyttö. Vuonna kivi ja kirves eli ennen taskulaskimia käytettiin laskutoimituksiin laskutikkua. En mene satavarmasti sanomaan opeteltiinko oppikoulussa tai lukiossa laskutikun käyttöä, ilmeisesti. Mutta ainakin omassa ammatillisessa koulutuksessa oli laskutikun käytön opettelua. Muuton yhteydessä törmäsin omaan laskutikkuuni, joka oli kauniisti nimikoitu omalle nimelle. En ruvennut nyt syvemmin paneutumaan laskutikun käyttöön vaan kuvasin laskutikun tänne blogiin nuoremmille polville ihmeteltäväksi.5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Se oli silloin joskus tyttöly-
seo aikoihin kun keskikoulussa piti tikku ostaa, eli oiskohan tikku isosiskon perintöä??? minullakin oli sellainen ja sitä opeteltiin käyttämään... en kylläkään muista kuin jotain "pii" juttuu. mitenkähän se oikein kirjoitettiin mut tikussa piti se keski osa jotenkin kääntää...
et tälläistä muistaisin :)

Punatulkku kirjoitti...

Joo, jotain mielikuvaa minullakin on, että laskutikkua on käytetty jo tipulassa ja siellä sen käyttö opeteltu ja ehkä sillä laskettukin. Eihän silloin mitään taskulaskimia ollut. Mutta en jaksa muistaa tarvittiinko tuota esim. ylioppilaskirjoituksissa?

Perheenäiti kirjoitti...

Tuttu "peli" minullekin. Ala-asteella eli joskus neljännen tai viidennen luokan tienoilla sen käyttö opetettiin. Enää en kyllä muista yhtää miten tikku toimii. Sen liikkuvan keskiosan saattoi kääntää toisin päin ja taas tuli lisää laskumahdollisuuksia...

Anonyymi kirjoitti...

What's up i am kavin, its my first time to commenting anywhere, when i read this paragraph i thought i could also make comment due to this sensible piece of writing.

my web site: http://www.kiwichemicals.Co.nz/xe/index.php?mid=faqs&page=3&document_srl=26745

Anonyymi kirjoitti...

Die Amateure sind richtig sexgeil, vom Sex erhalten sie nie
genug, darum haben sie ja auch dadurch einiges Freude daran, es dank
Sexchat zu machen. Julia Stern ist durch und durch total
verdorben und beim Livesex im Austria Amateur Sex chat
darf es ihr gar nicht ordentlich genug zur Sache gehen.
Ein hübsches Gesicht, dicken 75D Brüste, ein
knackiger Hintern - allein meiner Anblick dieser Lady schaltet dir
diesen Verstand aus.

Also visit my web site live-strip-girl.com