sunnuntai 8. elokuuta 2010

Säätila tänään klo. 15.00


Ja jos ei mistään muusta saa jutun aihetta, niin sää on yksi takuuvarma aihe. Ilmatieteenlaitoksen paikallissää näytti tänään klo. 15.00 tällaiselta. Itä-Suomessa oli kaikista lämpimintä. Mutta vaikka sääkartassa on kirkas auringon paiste, niin todellisuudessa aurinko on paistanut jonkinlaisen usvan takaa. Kävin ajelemassa keskustassa pyörällä ja kyllä keli oli todella kuuma ja painostava, mutta aurinko ei paistanut kirkkaalta taivaalta. Pyörälenkin jälkeen olikin vuorossa normaali uintisessio, ensin koiran uittaminen ja sitten oma uinti.Ensi viikolla alkaa sitten uusi, loman jälkeinen arki. Juniori suuntaa askeleensa ammatilliseen koulutukseen puusepäksi. Toivottavasti ala on mieleinen ja koulua on kiva käydä, niin kuin tähänkin asti.

2 kommenttia:

Perheenäiti kirjoitti...

Sama kirkas auringon kuva oli täällä Helsingin seudullakin, mutta päivä on ollut utuinen ja jotenkin harmaa. Liekö itänaapurista tullutta metsäpalokatkua?

Tällainen kuuman kostea ilma meitä odottaa loman jälkeen Italiassa. Siellä on varmaan suurin piirtein vuosisadan kuumin syksy, tai jotain, tämän hikisen Suomen kesän jälkeen... ;-)

Punatulkku kirjoitti...

Niin ja saa nähdä miten syyssäät jatkuvat täällä koto-Suomessa!