keskiviikko 4. maaliskuuta 2009

Lomajuttuja


Opiskelu pysyköön poissa sanana ja ajatuksena tästä postauksesta. Tämä postaus sisältää kaiken muun alkuviikon lomaelämän.


Perjantaina käytiin katsomassa aikuisten miesten säbäottelu Interillä juniorin omien harkkojen jälkeen. Pikkusiskokin tuli jossain vaiheessa peliä katsomaan ja jutskattiin pääsiäisen reissusta ja muustakin. Mie kannustin Pyhistä ja voittohan sieltä tuli tasaisen pelin päätteeksi. Lauantaina kävin jälleen salilla juniorin salivuoron aikana ja se tuntuu aina vain paremmalta. Lauantaina oli vielä paikat jonkin verran kipeinä Vuokatin jumppailun jäljiltä, joten kuntosali tuli ihan tarpeeseen. Maanantaina käytiin pienellä shoppailulla. Ostin itselleni sellaisen tuulta ja sadetta pidättävän takin. Jouluinen lahjakortti oli käyttämättä ja nyt oli sen aika vaihtua materiaksi. Juniori osti itselleen laskettelulasit. Ollaan keskusteltu laskettelusetin ostamisesta, mutta kun juniori on vielä kasvuiässä ja laskettelukerrat jäävät vähäisiksi, niin ei viitsisi ostaa monoja, jotka ovat jo ensi talvena liian pienet. Maanantaina juniorilla oli omat säbätreenit Interillä kahdeksasta puoli kymmeneen. Tilasin iltakahvit siihen lähettyville harkkojen ajaksi ja sainkin kahvia ihan täytekakun kera, nam, nam! Ja jutskattua tuli seurahommista ja maailmaa muutenkin parannettua. Kun menin hakemaan junnua harkoista, vuosi sen nenästä verta. Kahtena edellisenä päivänä oli saanut pihapeleissä tällin nenäänsä ja sillonkin verta tuli nenästä. Lähdettiin siitä ajelemaan kotia kohti niin useampaan kertaan juniori meinasi pökrähtää. Minä mietin, että ajanko suoraan Tikkamäelle vai mitä teen.? Ajoin kuitenkin kotiin ja äkkiä pinaattilettuja, hilloa ja limpparia naamariin. Sokeria ja energiaa vajeeseen, niin rupesihan se elämä tasoittumaan. Siinä illalla katsottiin vielä Helppo Elämä nauhalta. Nyt ollaan keskusteltu syömisen ja tankkaamisen tarpeellisuudesta kasvuiässä ja toivottavasti keskustelu tuo tulosta. Vaikea on tuon ikäistä väkisin ruveta syöttämään.
Eilen illalla voi vähän relata yhden vaiheen jälkeen ja läksinkin yökylään parantamaan omaa oloa ja maailmaa siinä ohella. Tänään aamulla kotia ja karvainen juniori aamulenkille. Nyt ollaan oman ja seurattujen blogin päivityksessä ja kohta seuraa seuraava puristus.


Ei kommentteja: