sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

Kaikki tai ei mitään mukavaa

Viikonloppu on ollut mukava, erilaisia tapahtumia sisältävä monipuolinen kokonaisuus. Viime viikolla töissä rupesi jossain vaiheessa kypsyttämään. En vaan jaksa sitä toimistossa istumista, vaikka hommaa onkin ollut tarpeeksi. Torstaina pidin laitoksen esittelyn opiskelijaryhmälle ja sekin meni ihan OK! Keskiviikkoiltana oltiin junnun kanssa katsomassa Riento - Sampo peliä ja pelistähän ei puuttunut jännitystä. Viisi erää lentopalloa ja voitto kotiin. Siinä oli ilon aihetta Urheilutalon täydelle katsomolle. Perjantaina käytiin entisen kollegan kanssa lounaalla ja ensi viikolla pitäisi tavata onnittelukahvien merkeissä. Toivottavasti saadaan aikataulut käymään. Sitten iltapäivä menikin ex-ex-työpaikalla ensin nykyisen pomon kanssa palaverissa ja sitten ihan vapaampaa jutustelua entisten työkavereiden kanssa. Perjantai-iltana kävin vielä tekemässä teepussitalkoita liimaamalla teepusseja Maku-lehtiin yhteensä 380 kpl. Olisin ollut talkoissa pitempään, mutta lehdet loppuivat ja pääsin ihan hyvissä ajoin kotiin.


Lauantaiaamu alkoi rauhallisissa merkeissä nautiskellen viikonlopusta ja kauniista aurinkoisesta säästä. Puolen päivän aikoihin olin kuitenkin jo Ralvis-messuilla ilmalämpöpumppuluentoa kuuntelemassa. Sitä ennen olin jo käynyt tsekkaamassa messuilla olleen oman työpaikan osaston. Käytiin yhden esittelijänä olevan kollegan kanssa yhdessä, minä kahvilla ja hän lounaalla. Luennon jälkeen kävin haastattamassa ilmalämpöpumppumyyjän ja jutskailinkin hänen kanssaan pitkän tovin. Mielenkiintoinen ja haastava ostos, jota olen harkinnut. Kaipaa vielä keskusteluja, vertaamista, ajatuksia ennen kuin tekee ratkaisun. Messujen jälkeen olin sopinut treffit pikkusiskon kanssa ja käytiin hoitamassa hys hys-asiaa. Asia jäi vielä avoimeksi, mutta odotellaan yhteydenottoa. Päiväkahvit juotiin Gulffilla ja juteltiin pitkä tovi ennen kuin heitin siskon kotiinsa.

Illalla olin varautunut monipuoliseen gourmet-ateriaan, jota meillä saa erittäin harvoin. Tarjolla oli tortilloja ja niihin monipuolisesti täytteitä. Olisi tehnyt aivan vietävästi mieli avata viinipullo, mutta voitin kiusauksen koska tänään olin lähdössä aikaisin aamulla pelaamaan lentopalloa. Meillä oli kolme peliä ja panoksena oli Lady´s Cup mitalit. Pelattiin kaikki pelit pitkän kaavan mukaan, ensimmäiset erät seisten ja ihmetellen ja sitten kaksi seuraavaa erää voittaen. Kultamitalit otettiin ja oltiin ihmeissään moisesta menestyksestä. Mukavaa pelaamista pitkästä aikaa ihan oikeissa peleissä ja nyt kyllä kropassa tuntee sen. Kroppa on vähän jäykän oloinen ja hieman kipeä. Huomenna saattaa muutamassa lihaksessa tuntua tämän päivän rehkiminen. Mutta kaikki on vain positiivista kipua ;)))


2 kommenttia:

Stansta kirjoitti...

ONNEA kullasta! Ja mahdollisimman kivutonta viikon alkua! :D

Anne kirjoitti...

Kiitos, kiitos! Etureidet ovat niin suloisesti kipeät tänään ;) Mutta koiran kanssa rauhallinen palauttava lenkki varmaan auttaa asiaan.