perjantai 6. maaliskuuta 2009

Loppuloma


Nyt helpotti vähäksi aikaa jotakin osa-aluetta elämässäni. Palautin toisen opiskelun rästitehtävän noin 15 minuuttia sitten ja laitoin vastaanottajalle vielä sähköpostin perään
V A R M I S T U K S E K S I! Toivottavasti kestävä kehitys on aiheena joksikin aikaa hieman taempana ajatuksissani. Ei sen puoleen, aiheenahan se on tosi mielenkiintoinen, mutta olen viime viikkoina ollut vaan liian paljon kiinni siinä. Varmasti aihe tulee raapimaan elämäni ratkaisuja, kulutusta, valintoja jne. tulevaisuudessakin.

Mutta sitten välillä vähän kevyempää aihetta. Eilen pidin ainoan lomapäivän koko viikolla. Silloin en tehnyt yhtään opiskeluun liittyvää. Aamulla minulla oli kampaaja ja tutun kampaajan kanssa oli niin mukava rupatella molempia koskettavista aiheista. Sen jälkeen tarkoituksena oli vähän katsella vaatteita itselleni. Minua on ruvennut pikku hiljaa kyllästyttämään kaikki liian isot housut, joita joutuu vyön avulla kuromaan, että pysyisivät ylhäällä. Samoin pienentynyt rintavarustus vaatisi alusvaatevaraston uusimista. Etsiskelin housuja Anttilan Sport-puolelta ja Interistä, mutta en löytänyt yhtään sovitukseen asti kelpaavaa. Kävin kokeilemassa KappAhlissa yhtä alusvaatekertaa, mutta siinä meni jo hermo! Sitten eksyin ainoastaan alusvaatteita myyvään liikkeeseen ja siellä olikin ihan kivaa. Palvelu pelasi ja löytyi sopivia kokonaisuuksia ihan useampia. Mutta tykästyin sellaiseen vaaleaan kokonaisuuteen, joka oli aivan ihana ja päätyi käyttööni ;) Ja mitä olisi kaupunkireissu ilman Houkutuksen ihania suussasulavia makunautintoja!
Kävin vielä jutskaamassa ja tsekkaamassa s-postin seuraihmisen toimistolla, kun piti eilen tehdä ottelumainos ja -ohjelma lauantain peliin. Sitten ajelin ystäväni luo hakemaan Oriflameja ja juomaan lomalaisen kanssa päiväkahvit. Siellä vierähtikin muutama tunti terapeuttisen keskustelun merkeissä. Tätä tahtoo joskus toistekin. Meillä on ollut niin saman oloisia elämän kokemuksia viime aikoina, että toinen ymmärsi jo puolesta sanasta mitä toinen tarkoitti. Kotiin tulin neljän aikoihin ja heti koneelle rustaamaan otteluohjelmaa. Sitten olikin vuorossa pitkästä aikaa Riennon lentopallopeli. Peli oli ihan katsomisen arvoinen ja Riento rökitti Kempeleen 3 - 1.
Riento joutuu vielä säälipalayareihin ja toivottavasti pelaa itsensä oikeisiin playareihin!!!

Ja kun ollaan jo perjantaissa, niin tehdään vielä työvuodatus tähän loppuun. Ei pääse tämä tyttö lakereilleen lepäämään uudessa duunissa. The boss oli laittanut sellaisen s-postin ennen viikonlopun viettoon lähtöään, että maanataiaamuna on palaveri isoista asioista, joita varmaankin minun pitää lähteä viemään eteenpäin. Saas näkee!!!

Ei kommentteja: