torstai 15. joulukuuta 2011

Rillit


Kävin tänään hakemassa lomaviikolla valitsemani silmälasit. Pieni kutkutus aina tässä vaiheessa, että minkälaiset pokat sitä tulikaan valittua. Silmälasivalinnassa oli tällä kertaa tavoitteena saada hieman näyttävämmät pokat, kuin aikaisemmissa laseissa. Nyt kotona näitä ihailtuani ja pidettyäni, olen ihan tyytyväinen. Mutta nyt voi vähän valkata vaatteiden värin mukaan silmälaseja. Minulla on aika paljon puseroita ja villatakkeja harmaana ja mustana sekä sitten punaisen eri murrettuina sävyin.Näissä Osaris B10 laseissa on aika kiva yksityiskohta, josta lähikuvaa seuraavassa. Nämä taitavatkin muodostua lemppareiksi :)


Toiset musta / harmaat ovat ihan perusrillit ilman mitään erikoisuuksia. Nämä olivat Karen Millen 15-merkkiä. Ja ostopaikkanahan oli Specsavers.


3 kommenttia:

Perheenäiti kirjoitti...

Tyylikkäät on! Harmi, kun noita tarjouslaseja ei yleensä myydä meille kovin huono(n)näköisille eli kaksitehoa, mahtavasti miinuksia sekä lisähöysteenä hieman kieroa ja käyrää vänkyröille silmille. Näillä arvoilla alkaisi sellaiset 80-luvut suuret kakkulat olla taas tarpeen. ;-)

Punatulkku kirjoitti...

Kiitos! Kaksiteholasit nuo ovat, mutta eivät kauhean vahvat eikä noita lisämausteita ole! Kalliithan nuo lasit ovat näilläkin vähillä arvoilla, mutta tietenkin jos niitä saa kahdet, niin antaahan se ainakin sellaisen tunteen, että halvalla on saanut. Ja eiväthän liikkeet myy niitä tappiolla kuitenkaan.

Henna kirjoitti...

Moi,

Mää uusin joku aika sitten lasit, sain nämä 2 viikkoa sitten. :) Kahdet ihanat uudet kehykset. Karen Millenin pinkki/lilat, joissa kiva koristus sangoissa ja toisiksi valikoitui monista hyvistä Tiger Of Swedenin musta-hopeat kehykset.

Mullaki on tuota plussaa niin paljo, että muovikehys on mulle oiva valinta. Hieman on jotain taittojuttua mukana..


Käy kurkkimassa blogissani kehysmallejani ja muutenkin vierailemassa. :D

Terkuin ja keväisin ajatuksin
Henna.