maanantai 26. syyskuuta 2011

Volley again


Perjantai-iltana kassin ja pelirepun pakkausta. Lauantaiaamuna viiden aikaan herätys, aamulenkki karvaisen kanssa, runsas aamupala / lehti ja jo kuudelta matkaan ensin omalla autolla ja sitten pelikaverin autolla. Noukittiin auto täyteen pelaajia ja suunnattiin auton nokka kohti Jyväskylän Homenokkaturnausta. Pari pelikaveria tuli eri suunnasta ja pelikentän reunalla treffattiin. 


Ensimmäisessä pelissä yhdeltä kuudesta pelaajasta paukahti reisilihas. Hävityn pelin jälkeen haalimaan tervettä pelinaista kehiin. Onneksi sellainen löytyi! Lauantaina oli neljä peliä, joista kaksi tappiota ja kaksi voittoa. Päästiin pelaamaan sunnuntaina sijoista 7 - 9. Sunnuntaina kahdesta pelistä ensimmäinen hävittiin ja toinen voitettin, joten loppusijoitus oli kahdeksas. Jatketaan samaa trendiä kuin Kuopiossa. 


Hipposhallissa on aika mahtava lentopallotunnelma, kun veteraanipalloilijat pelaavat mielilajiaan vuosi vuoden perään. Meidänkin joukkueesta vain kahdelle ei oltu tehty minkäänlaista lentopallovaivoihin liittyvää operaatiota. Useammalla oli jo monta operaatiota takana. Mutta silti rakasta lajia ei voi niin vain jättää!


Sunnuntai oli jo pitkällä, kun palattiin kotiin. Ensimmäisenä oli vuorossa hikisten vaatteiden pesu. Tämän reissun jälkeen ei lihakset oli onneksi niin kipeät kuin edellisen Kuopion keikan jälkeen.


Ja omat harrastukset ei kun jatkuvat...huomenna postaus siitä :))

Ei kommentteja: