torstai 16. kesäkuuta 2011

Kesäkukat


Tällä viikolla sain vihdoin aikaiseksi ostaa kesäkukat. Minulla ei ollut minkäänlaisia kukka-asioita, eikä muitakaan ajatuksia koko kukista. Mutta pikkuhiljaa olisi mukava nähdä pihassakin kesäkukkien värejä. Niinpä kävin maanantaina läheisen marketin pihassa olevassa kukkamyymälässä sopimassa, että rakentavat minulle kaksi erilaista kukka-asetelmaa heillä myynnissä olevista kukista kukka-astioihin. Eilen kävin  sitten hakemassa nämä viritykset ja tykästyin kovin. Kukka-astioissa oli kauniita kesäkukkia ja toisessa vähän vihreääkin täydennyksenä. Toisen kukka-astian jätin etupihan puolelle sisäänkäynnin viereen ja toisen kiikutin takapihan katokseen portaiden eteen.
Yllä olevissa kuvissa on takapihan kukkasia ja alapuolen kuvissa etupihan kukkasi. Kuvien laitto tökkii koneen muistin täytyttyä niin, etten pysty kääntämään kuvia edes tikulla, ihmeellistä! Joten koko komeuksista ei ainakaan vielä ole kuvia.
Tuosta alimman kuvan kukasta tykkään älyttömästi. Se kiertää niin kauniisti noita keskellä olevia korkeita kukkia ja laskeutuu astian reunoille niin nätisti! Ja luoja suokoon minulle lahjoja hoitaa näitä kukkasia, niin etteivät ne heti ensi viikolla nuupahda!!!

PS. Seuraava postaus on sitten täynnä kuvia lähialueen luonnonkukista. Niin täynnä kukkia ja niiden kauneutta on koko elo tällä hetkellä :))

Ei kommentteja: