sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

My life

- Novita Luxux Alpaca 500g, tunikan ohjeet ja eri suuruisia ja pituisia puikkoja
- neuletiheys ja mallikappale, miten ihmeessä jollakin käy ohjeiden mukainen neuletiheys yksiin oman neulomuksen kanssa?
- aina oikein, neulo nurjalla oikein, neulo kolme silmukkaa nurin yhteen, neulo yksi silmukka kolme kertaa jne., miten ihmeessä ajatukset pysyvät kasassa ja silmukkamäärä tasan kierros kierrokselta?
- kuinka monta kertaa jaksaa purkaa ja neuloa uudelleen?
- teen juuri niin kuin ohje sanoo, mutta neuleeseen tulee vaan liian isoja "reikiä". Miten se on mahdollista?
- kaiken tämän lisäksi olen jo Novita-klubin jäsen ja minulle tulee Novita neulelehti ja pääsen tsekkaamaan kaikkia neuleohjeita ja jotain neulepisteitäkin on jo kertynyt?!?!
- lupaan ja vannon, että jos tästä tekeleestä jotain tulee, niin esittelen sen joko asukuvana päälläni tai sitten vain sängyn päälle leväytettynä!

Eilen kävin Ralvis-messuilla Areenalla täyttelemässä kaiken laisia arpalipukkeita eri osastoilla sillä aikaa kun juniori oli pelaamassa fudista. Meidän firmalla oli osasto messuilla ja koko henkilökunta sai sen vuoksi ilmaiset pääsyliput messuille. Ekstrana pääsin vielä päiväkahville esittelijänä olleen kollegan kanssa.

Minulla alkaa reilun viikon mittainen loma. Lomaohjelmassa koiran omaishoitoa, neulomista :)), kirjoja ja chillailua! Karvaisen vien huomenna leikkaukseen ja katsotaan miten siitä selvitään? Kahden kuukauden päästä olen Pariisissa viettämässä viimeisiä vanhoja lomapäiviä. Uudessa Aurinkomatkojen lomaoppaassa esitelty Kenian safari kiehtoo kyllä ihan täysillä, ehkäpä joskus tulevaisuudessa sinne!

Pääsiäisherkkujakin on tullut maisteltua. Pasha, suklaamunat, rahka maistuvat minun suussa kyllä ihan hyviltä muinakin vuodenaikoina!

Vapaaopiston digikamerakurssia olen käynyt kahtena maanantaina ja vielä on jäljellä kuusi kertaa. Kurssi vaikuttaa ihan omiin tarpeisiini sopivalta. Ensimmäisen kerran käytiin läpi kameran ja valokuvauksen ominaisuuksia teoriassa ja viime kerralla opiskeltiin kameran nappuloita ihan käytännössä.

Juniorin kanssa ollaan käyty muutama mamman sielua sykähdyttävä keskustelu politiikasta ja nuorista naisartisteista. En minä kauhea kalkkis taida vielä olla! Kuvassa yhtenä päivänä juniorin huoneen ovella odottanut näky, kun tulin kotiin ennen junioria. Olisiko aamulla tullut kiire?

Ihmettelen:
-  mikä ihmeen ihottuma on iskenyt vasemman silmän silmäluomeen!
- miten voi olla niin vaikeaa saada varattua aikaa ammattiopiston kosmetologien oppihoitolaan, jotta voisi käyttää puoli vuotta sitten saadun lahjakortin!
-  neuloessa tulevaa oikean käden sormien puutumista. Sormien puutuminen tulee myös pyörällä ajaessa, jota en tosin ole harrastanut muutamaan vuoteen. Mutta ensi kesänä olisi tarkoitus ostaa itselle uusi polkupyörä!
- nivusen jomottavaa kipuilua, joka vie silloin tällöin jalan alta. Voinkohan kivun takia käydä ensi kesänä pelaamassa pesäpalloa, jota mahdollisuutta on väläytelty. Pitää varmaan kaivaa maila ja räpylä naftaliinista. Mailaan pitäisi laittaa uusi erkkarikerros. Pesäpalloa päästään pelaamaan Telekarelia Areenalle, siis ihan oikealle pesäpallostadionille!
- omaa aktiivisuuttani! Ilmoittauduin kolme tuntia kestävälle Suomen Ladun järjestämälle Geokätköily-kurssille.

Ei kommentteja: