lauantai 12. helmikuuta 2011

Hyvä päivä

Sun is shining
Rauhallinen, levollinen, aurinkoinen, kaunis, kirkas, talvinen... Siinä aineksia hyvään lauantaipäivään. Aamu alkoi jo hyvissä ajoin juniorin kuskaamisella pelireissulle ja jatkui maistuvalla aamiaisella. Eilen leivon toistamiseen tupla-annoksen mantelileipää ja mie tosiaan tykkään siitä. Siitä päivä jatkui kirpeällä aamulenkillä karvaisen kanssa ja aamukahvilla. Kun nyt olen ollut herkuttomalla, niin kahvin kanssa on tänään ollut  tarjolla juustoleipää höystettynä nokareellisella lakkahilloa sekä omenaa / persikkaa. Päivä on jatkunut kiireettömällä siivouksella ja tietenkin keskittymällä kirjaan. Hämeen-Anttilan  Alastonkuvia vaatii keskittymistä, jotta kirjan juonen saa sisäistettyä. Aurinkoinen keskipäivä sai jatkoa valokuvaussessiolla ulkona.
Ensi viikolla tiedossa koulutusreissua piäkaupunkiin, onneksi lentäen <3 Päivien ohjelmassa mielenkiintoiselta vaikuttava näyttely Tekniikan museossa, Metropoli ja meri - 100 vuotta jätevedenpuhdistusta! Mukavaa kaiken huiskeen keskellä irtautua hieman normaalityöarjesta, vaikka koulutuspäivien aiheet ovatkin ihan sitä itseään eli töihin liittyvää.

Lunta tulvillaan...

2 kommenttia:

Perheenäiti kirjoitti...

Kauniita talvisia kuvia!

Tekniikan museon näyttelyä mainostetaan myös lauseella "Minne kakka katoaa" ja sehän innosti meidätkin näyttelyä katsomaan, varsinkin lapsi innostui. ;-) Loppujen lopuksi tuohon aiheeseen liittyvää oli näin maallikolle aika vähän ja koko näyttely hieman "tylsä", ammattilaiselle se varmasti aukeaa paremmin. Perusnäyttely sen sijaan oli mielenkiintoinen, varsinkin puhelin- ja tv-osasto.

Mukavaa matkaa pääkaupunkiin. Mekin täältä taas tulemme talviloman viettoon siine. Lunta toki löytyisi tuosta lähempääkin Alpeilta, mutta Suomi on aina Suomi! :-D

Punatulkku kirjoitti...

Kiitoksia! Ammattilaisena on mukava nähdä, miten toimittiin jätevedenpuhdistuksen kanssa 100 vuotta sitten. On varmaan kehittynyt siitä aika tavalla.
Mukavaa talvilomaa koko teidän perheelle ;)) Täällä pakkanen paukkuu ja lunta on vaikka muille jakaa.