torstai 22. heinäkuuta 2010

Kesämies


Luin Kotiteollisuuden laulaja Jouni Hynysen kirjoittaman kirjan Kesämies kevyenä lomalukemisena. Hynysen aikaisemmin kirjoittamat kirjat Rakkaudella Hynynen, Ukonhauta ja Mies katoaa on vielä korkkaamatta. Mutta en ihmettele yhtään, jos nekin tulee luettua jossakin vaiheessa. Kirja oli tosiaan kevyttä kesälukemista niin kuin kirjan takakannessa kirjoitetaankin " Tämä kirja on tehty kesämiehille ja -naiselle. Tämän ei luulisi olevan liian vaikeaa tekstiä lukea paikallisen juottolan terassilla tai mökillä laiturin nokassa parin kaljan jälkeen" - Jouni Hynynen. Vaikka luinkin kirjan selvänä ja ihan kotona, niin kirja tuli luettua ja jollakin tavalla siitä tykkäsinkin.

 Kuva täältä.

Kirja sisältää mietteitä suvesta ja naisista sekä kesäkeikkojen päiväkirjamerkintöjä vuosilta 2007 - 2009. Ihmetellä täytyy miten ihmeessä nämä rockstarat kestävät jatkuvan ryyppäämisen? Kirja on helppolukuinen ja kylläpä siinä muutaman kerran hymyn kare kävi suupielessä, kun luki Hynysen tekstiä naisesta ja naisen käyttäytymisestä.

2 kommenttia:

Kimmeli kirjoitti...

Minullakin on tuo kirja :)
Ihana, mutta ei kannata ottaa kaikkea ihan tosissaan, sillä Hynynen on armoton tarinan iskijä ja ottaa taiteilijan vapauksia ;)

Stansta kirjoitti...

Olis kiva lukea... ;o)