maanantai 26. heinäkuuta 2010

Hemmoteltu

Tänään oli itsensä hemmottelupäivä. Istuin kolme ja puoli tuntia kosmetologilla ja sain jalka-, käsi- ja kasvohoidot sekä kulmien ja ripsien kestovärjäykset sekä kulmien muotoilun. Vähankö on hemmoteltu olo!
Tänään on ollut ulkona sellainen keli, kuin asuisi jossakin lämpimässä etelässä, eikä missään kylmässä Suomessa. Sää on ollut  kostean, nihkeän kuuma. Huomiseksi lupasi vielä lämpimämpää. Aurinko ei paistanut  ihan kirkkaalta taivaalta, vaan sellaisen usvan läpi. Radiossa oli varoitus Venäjältä leviävästä metsäpaloista johtuvasta savusta ja hiukkasista Lappeenrannan seutuville. Mutta eihän sitä tiedä, vaikka näilläkin leveysasteille olisi samat ongelmat. 


Pojat kävivät porukalla uimassa. Tässä on kova kilpailu kumpi ennättää ensin uimaan heitetyn tennispallon luo. 
 

4 kommenttia:

Perheenäiti kirjoitti...

Kosmetologin tuoli on yksi parhaista paikoista!

Meillä Italiassa on tällaista kuuman kostean nihkeää läpi kesän. Nyt on samasta saatu "nauttia" Suomessakin tänä vuonna :-)

Stansta kirjoitti...

Ihana kuva, kesää täynnä! :)

Aili-mummo kirjoitti...

Varmaan Linnunlahden uimaranta: ihana kuva ja vilvoittava ;))))

Punatulkku kirjoitti...

Koiraa ei uskalla uittaa yleisellä uimarannalla. Mutta tässä onneksi löytyy rantaa muuallakin. Tuo on lenkkipolun varrella oleva matala lahti. Poika ui tässä ensin koiran kanssa ja painui sitten Koivuniemeen. Sekin vielä, kaksi ihan hyvää yleistä uimarantaa kävelymatkan päässä kotoa :))
Kosmetologin tuoli vetää vertoja kampaajan tuoliin. Aivan mahtava kesä!