keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

Helpottaa


Nyt voi jo huokaista helpotuksesta muuton suhteen. Mutta kyllä se koville otti tässä kuumuudessa. Maanantai-iltana meinasi usko loppua väsymyksestä johtuen. Mutta hyvien yöunien jälkeen koitti uusi päivä ja asiat järjestyivät. Sähkömies kävi asentamassa uudet vastukset sähkökiukaaseen, jotka prakasivat viime metreillä. Mutta ehkä oli hyvä kun menivät rikki tässä vaiheessa, eikä kuukauden päästä. Avaimet luovutin tänään ja nyt on sähkölukeman ilmoitusta vaille kaikki entinen hoidettu. Muutama jaettava lasku taitaa jäädä loppuvuoteen.


Uuteen kämppään olen tänään ostanut kaikkea tarpeellista. Tavaratkin löytävät pikkuhiljaa paikkansa. Vielä pitäisi hommata kirjahylly sekä uusi keittiön pöytä ja tuolit. Varastot pitäisi järjestää ja matot valkata lattioille, kunhan käyn ne pesulasta. Koira on ollut kuumuuden ja muuton takia ihan out. Tänään oli menossa naapuriin sisälle, mutta onneksi siellä oli sellainen vastaanotto, että meinaamiseksi jäi. Nimittäin naapurin mäyris oli sitä mieltä, että heille ei kaiken maailman terrierit tulekaan.
Pitäis varmaan lähteä heittämään talviturkki läheiselle rannalle, kun noita kelejäkin piisaa ;))


2 kommenttia:

Aili-mummo kirjoitti...

Jo nyt joutaakin pois se turkki;)

Näkyy olevan hieno uimaranta ihan vieressä :D

Paljon onnea uuteen "tupaan"!!!

Punatulkku kirjoitti...

Kiitos, kiitos ;)
Talviturkki jouti hyvin heittää pois ja ruveta nautiskelemaan jo ääripäähän menevästä helteestä. Uimaranta oli eilen yhdeksän aikoihin illalla vielä ihan tupaten täynnä porukkaa.