maanantai 19. heinäkuuta 2010

Asioita, part 2


Tänään jatkui puuttuvien tarvikkeiden etsintä ja hankinta. Yritin löytää Elfa-kiskot ja -korit eteisen kaappiin, mutta vaikka oli kaapin mitat ja mittanauhat mukana, niin ei onnistanut. Ostin väärän mittaiset viime viikolla ja luulin, että saan tänään vaihdettua ne oikean mittaisiin. Mutta en vaan löytänyt oikean kokoisia koreja, höh! Sitten siirryinkin toiseen kauppaan, mutta siellä Elfoja ei ollut, höh! Mutta sain ostettua muuta tarpeellista kuten suihkuverhon oikeilla pidikkeillä, lampun juniorin huoneen kattoon ja pyykkitelineen. Vielä puuttuu viisi kattolamppua, höh!
Olin varannut autolle ilmastointilaitteen huollon ja siinä samalla vaihtoivat palaneen ajovalon lampun. Nyt autossa tuoksuu desinfiointiaine. Auton ollessa huollossa huristelin huoltopyörällä työpaikalla hakemaan ja tulostamaan huomisen ja ylihuomisen työjutskien aineiston. Huomenna on työmaakokous ja ylihuomenna urakan esittely, höh!
Illalla käytin koiraa lenkillä ja löysin kivan uimapaikan koiralle. Laskin koiran uimaan irti hihnasta ja se lähti uimaan sorsan perään. Onneksi sorsa osasi lähteä lentoon ja koira palasi rannalle. Olisi kyllä ollut noloa jos koira olisi metsästänyt sorsan uintireissullaan. Seuraavan kerran pitää ottaa pallo mukaan!
Huomenna pitää herätä melkein normiaikaan. Ensin on vietävä juniorin skootteri huoltoon, käytävä katsastusasemalla ja sitten työmaakokoukseen. Loma siis jatkuu aikataulutettuna ja höystettynä töillä, höh!


Ei kommentteja: