lauantai 6. maaliskuuta 2010

Relax

 

Toivottavasti viesti on mennyt perille myös aivoilleni, että nyt voi ihan vapaasti vain relax! Sellainen rumba töissä viime viikot, että oksat pois. Eilinen päivä meni vielä ihan kierroksilla. Tänään ohjelmassa aamulenkki koiran kanssa, aamusauna ja lentopalloa sekä katsomosta että toimitsijana. Toivottavasti iltaan mennessä pää ja kroppa ovat tyhjentyneet, rentoutuneet ja saaneet muuta mukavampaa ajateltavaa.
Päivystysviikon ajoin työautoa, joka on sellainen city-maasturi. Saa istua hieman ylempänä, pakki on vaihdekepissä eri paikassa kuin omassa autossa. Viikon jälkeen oma auto tuntui ihan vieraalta. Autossa istuessa tuntuu, kuin peppu hipoisi tietä ja pakki ei meinaa millään mennä päälle. Nopeaa addiktoitumista.


2 kommenttia:

Perheenäiti kirjoitti...

Mukavaa ja rentouttavaa lomaa!

Tiedän tunteen, meillä on korkea city-maasturi täällä ja kun Suomessa ajamme perinteisellä autolla, tuntuu tosi hoopolta, peffa hipoo tietä eikä näekään mihinkään. :-)

Punatulkku kirjoitti...

Kiitos!
Nyt on vielä kotipihassa korkeat lumivallit molemmin puolin liittymää. Normaalilla autolla ajaessa tuntuu, että väkisin ajat lumipenkkaan, kun on vaikea erottaa lumen korkeuseroa. Maasturista nekin olivat helpompi hahmottaa.