keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Post It


Nämä herkut ovat odottaneet vuoroaan pakasteessa jo kauan. Tänään vihdoin muistin ne ja pyöräytin maailman helpoimmat sydänmunkit. Päiväkahvin kanssa munkit maistuivat taivaallisilta :)


Tänään oli vuorossa lomaviikon pakollinen opiskeluun liittyvän kirjan lukeminen. Olipahan sellainen kirja, jonka huitaisin lukea muutamassa tunnissa. Post It lappujen määrästä voi vain päätellä, että kirjan teksti kolahti monessa kohtaa. Kirja on lähdeaineistona   Johtamistaitojen kehittämissuunnitelma II:een, jossa ruoditaan reilu vuosi sitten kirjoitettua Johtamistaitojen kehittämissuunnitelma I:stä. Ja alustavien tutkimusten mukaan kehittämissuunnitelma ei ole aivan toteutunut. Mutta syytkin tuohon toteutumattomuuteen löytyvät ja ne pitää kirjoittaa ja analysoida. Mutta tästä kirjasta löytyy jatkoon paljon varsinkin itsensä kehittämistä.


Tämän päivän aamulenkki tehtiin lumisateessa lumitöitä tehden. Päivälenkin aikaan pilvien välistä pilkahti muutama auringon säde, mutta kokonaisuutena päivä on ollut pilvinen.

Ei kommentteja: