lauantai 20. maaliskuuta 2010

Ei tykkää!!


FB:ssä on kohta, jossa klikkaamalla voi tykätä kavereiden kirjoituksia, kuvia ja statusta. Nyt minä en tykkää enää yhtään tästä talvesta! Tämän aamuiset lumityöt saivat verenpaineen nousemaan. Jos tämä lumen tulo ei ala loppumaan, niin sitten minä en enää ALA!
Tämä päivä on mennyt kirjallisissa merkeissä eli johtamistaidon kehittämissuunnitelma II kirjoittaessa. Olen onnessani, että runosuoneni on jälleen puhjennut ja saan tekstiä paperille. Toivottavasti saan 5 - 10 sivua, kuten vaatimuksena tehtävän pituudelle oli, kirjoitettua asiaa paperille. Sitten olisi 30 op:tä plakkarissa.

2 kommenttia:

Perheenäiti kirjoitti...

Me kävimme Suomessa pienellä hiihtolomalla helmikuun loppupuolella sen vuoksi, kun ajattelimme, että pääsiäiseksi lumi on jo kadonnut... Ei taida olla pelkoa, että kinokset katoavat ensi viikon loppun mennessä. :-O

Olin jo kuvitellut, että voin pestä ja pakata toppatakit ja talvikengät kesäsäilöön, mutta ei auta, päälle ne on laitettava, kun täältä lähdetään. Huh! Varsinkin, kun loppuviikolle lupaillaan +18...

Punatulkku kirjoitti...

Joo, kyllä näyttää siltä että pääsiäisenä on vielä talvi. Tosin tänään oli jo kevään merkkejä ilmassa, kun aurinko paistoi ja lumi alkaa sulmaan.